Gå til innhold

Premier League, Arsenal - Everton, lørdag 24. oktober 18:30


Anbefalte innlegg

2015/2016 - Premier League - Serierunde 10
____________________________________________________________________________________________________________________________
post-228041-0-33863200-1445378286_thumb.pngpost-228041-0-68119700-1445378279_thumb.png
Emirates Stadium, London.
24.10 Kl: 18:30
TV2 Premium/Sky Sports 1
Dommer: Lee Mason
 
Oppgjøret mellom Arsenal og Everton kan ansees som et undervurdert oppgjør. Begge lagene har spilt i den øverste divisjonen i England lengre enn alle andre lagene i Premier League, og lagene har spilt mot hverandre 191(!!!) ganger. Arsenal har vunnet 94 oppgjør, Everton har vunnet 55 og det har blitt spilt 42 uavgjortskamper. Arsenal har som sagt hatt historisk sett hatt god kontroll på Everton, men siden 2012/13 4 uavgjortskamper, 2 Arsenal-seire og én Everton-seier. Arsenal vant tilsvarende oppgjør 2-0 ifjor etter mål av Giroud og Rosický.
 
 
 
 
Arsenal: 
Har endelig kommet i gang med sesongen med knallsterke seire mot Manchester United og Bayern München. Er i en voldsom flytsone nå, og alt annet enn seier hjemme mot Everton er ikke godt nok. Arsenal får også en god hvile og må ikke som i tidligere runder enten reise hjem fra Zagreb eller spille en onsdagskamp, så det kommer neppe til å bli gjort rotasjonsendringer. 
 
Eneste som var synd fra Bayern-kampen er at Ramsey fikk en hamstringsskade og nok er ute i flere uker. Det vil gi Wenger et dilemma. Skal han starte Giroud, som generelt har vært god mot Everton, på topp med Walcott på kant? Eller starte med Walcott på topp og Oxlade-Chamberlain på kant. Gabriel er tilbake fra sykdom, men siden det er en fysisk spiss om Lukaku, vil nok Mertesacker bli foretrukket da han hadde stålkontroll sist mot Lewandowski. Wilshere, Welbeck og Rosický er alle fortsatt skadet. Arteta er også skadet etter å pådratt seg en skade på torsdagens trening. 
 
Lagoppstilling:

Čech

Bellerín, Gabriel, Kos, Monreal

Le Coq, Cazorla

Ox, Özil, Sánchez

Giroud

Everton 
Siden Everton skuffet forrige sesong, har de ikke en Europa League-kamp å spille, og har hele uken å forberede seg på. Det trengs, etter en svak og pinlig kamp mot Manchester United hjemme i helgen. Med 3-0 tap forventer nok Roberto Martínez en mye bedre kamp fra spillerne sine, og kommer nok til å gjøre endringer.
 
Tony Hibbert, Muhamed Bešić, Pienaar, Cleverley og Baines er alle ute med skade, mens resten av troppen er skadefrie. Martínez kommer nok til å gjøre noen endringer, og da skal man ikke se bort i fra at både Naismith og Lennon blir henvist til benken. Begge var svake mot Man Utd og Deulofeu har som vane å herje med Arsenal. 
 
Lagoppstilling: 
 
Howard
Coleman, Stones, Jagielka, Galloway
Barry, McCarthy
Lennon, Barkley, Deulofeu
Lukaku
____________________________________________________________________________________________________________________________
 
CRyd-fqWUAEj9yL.jpg
Endret av Corporal Jenkinson
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Baines er vel tilbake? Og Mirallas, han foretrekkes vel over Kone?

Baines spilte ikke for U21 i dag. Mulig han er tilbake, men det er ingen indikasjoner for øyeblikket. Oppdaterer posten når Martínez har pressekonferansen sin på fredag. 

 

Mirallas har startet en kamp denne sesongen, fikk rødt etter et par minutter på banen mot Swansea. Tror nok det er større sjanse at Koné eller Naismith starter, men det kan jeg ikke si med 100 % sikkerhet. Everton liker ofte å bruke Lukaku ut på venstrekant mot Monreal mot Arsenal, så da gir det god mening å ha Koné på banen som kan spille flere posisjoner. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...