Gå til innhold

Oktoberfest 2015 - fotogel - 35mm f/2.0


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bilde 6 – 17. oktober - Stålvegg ved Ski stasjon

I sommer gjennomførte Jernbaneverket spunting av stålvegger ned i grunnen ved Ski stasjon.
Da støyen var på det verste, med 91 dB (desibel) ved fasaden på stasjonsbygningen som daglig gjennomsnitt, delte Jernbaneverket ut ørepropper til passasjerene.
Spuntingen er forberedelser til neste fase av byggearbeidene. Da skal store mengder med dårlige eller forurensede masser skiftes ut, slik at de nye sporene som skal bygges blir riktig fundamentert.

 

22062429508_7d12f43a37.jpg

Bilde 6 - 17. oktober - Stålvegg ved Ski stasjon by fotogel, on Flickr

1/125 - f/5,6 - ISO 100

Endret av fotogel
Lenke til kommentar

Fiffig oppsett, og helt sikkert raskere enn scanning.

 

Det er veldig effektivt synes jeg. Med litt pause innimellom så klarer jeg et 200-bilders album i løpet av et par timer. Det er såklart litt etterarbeid i Lightrooom (crop, tagging av hvem som er på bildene, etc) men det går forholdsvis fort ved å kopiere Develop Settings, etc. Det vanskelige er å få satt lys på bildene. Man må passe på gjenskinn fra lyskildene, at det er nok lys, etc men når man har fått justert ting riktig så fungerer det veldig bra.

Lenke til kommentar

Den innpakkede Urbygningen så nesten ut som ett av kunstverkene til Christo, den gjorde seg godt som nattbilde, likte også jernbanestasjonsbildet i s/h. 

Lykke til med digitaliseringsjobben, det tar tid, har forsøkt meg litt selv også, men det det står på listen over hva jeg skal gjøre en gang jeg får tid.

Lenke til kommentar

Den innpakkede Urbygningen så nesten ut som ett av kunstverkene til Christo, den gjorde seg godt som nattbilde, likte også jernbanestasjonsbildet i s/h. 

Lykke til med digitaliseringsjobben, det tar tid, har forsøkt meg litt selv også, men det det står på listen over hva jeg skal gjøre en gang jeg får tid.

 

Takk for det JorunT. Jeg har vel 10-11 album hver av 200 bilder så det vil nok ta litt tid. Tanken er å ta litt nå og da innimellom i løpet av vinteren.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...