Gå til innhold

Breiband.no :: En advarsel


Anbefalte innlegg

Vil med dette advare andre mot å rote seg borti selskapet Breiband.no.

 

Kort fortalt, da dette skrives på telefon- er historien slik:

 

Gikk til anskaffelse av satellittbredbånd etter en samtale med selgerene der. Ble lovet en installasjonsdato, men her ble det bare surr. Påståtte oppringininger som ikke hadde funnet sted da montør angivelig skulle montere. Men det var ikk selve problemet.

 

Da vi etter en uke hadde fått testet ut bredbåndet, sendte vi inn et angrefristskjema innenfor fristen. Dette ble sendt både via epost og vanlig post til epost og adresse påskrevet skjemaet.

 

Deretter hørte vi ingenting. I mellomtiden måtte vi bruke nettet da det var det vi hadde nå. Kunne ikke ha to leverandører. Svartiden fra nettet var ekstreeemt lang 800 ms i Ping og det for hver eneste operasjon på en nettside. På vg feks var det en evighet for å få lastet ned modul for modul. Og ingen av Apple-produktene i huset klarte å benytte seg av ruterstabdarden (Wifi) som ble levert med. Kun android fungerte. Men tregt.

 

Det skulle gå ikke mindre enn 2 måneder før kundeservice tok kontant.

 

Det ble lovet fortgang i sakene, og siden den gang har det gått 1 måned. Ingenting har skjedd. Ingen tar kontakt. Ingen ytterligere svar.

 

I mellomtiden har jeg purret 5-6 ganger på denne måneden. Men ingen tar kontakt.

 

Tok å ringte dem, men fikk beskjed etter at jeg nevnte hva jeg hadde for hensikt med kundeforholdet- om at jeg hadde ringt feil avdeling. Ble da satt over, og der var det ingen som tok telefonen.

 

Nå nettopp mottok jeg en ny faktura på dem hvor de skal ha forskuddtert frem til og med desember. En faktura pålydende nesten 3.000 kr. Før dette hadde jeg betalt en monteringspris på 5300,- Dette ble jeg lovet skulle koste 3.600,- Men her ble det en helt annen pris.

 

Prøvde nettopp å ringe dem, men det ble brutt flere ganger. Ba dem om å sende meg mail og at vi måtte forholde oss skriftlige. Men det var ikke mulig.

 

Nå står jeg fast med dem. Ikke svarer de på Mail, ikke får jeg noe brev. Men fakturaene fortsetter å strømme inn.

 

Etter 3 måneder med henvendelser har jeg mottatt 2-3 korte eposter etter svært lang svartid. Hvorpå ingen av dens lovnader har blitt fulgt opp.

 

Så, advarer dere både mot produkter satellittbredbånd så vel, og særdeles mot firmaet breiband.no. Verre kundeservice, og maken til å stikke huet i sanden for å unngå utlegg og kundenes rettigheter har jeg aldri opplevd.

 

Misfornøyd kunde.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Alle vet jo at satelittbredbånd har 800-2000 ms responstid. Dette burde du kanskje sjekket i forkant.

 

Alle vet vel ikke slikt. Men enig i at han burde sjekket slikt ut i forkant.

Men Breiband hevder jo at satelittnettet deres er knallbra til web-surfing - faktisk på høyde med ADSL. Men at det blir litt for høy latency i FPS-spill.

 

Forøvrig elendig kundesupport i denne saken, men det har jeg lest i andre tråder om Breiband.no her også.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...