Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Pedophili og varsling


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har de siste ukene endeligen innrømmet for meg selv, det som har ligget og råtnet inni meg i mange år. Jeg er pedofil, og jeg vet ærlig talt ikke hvordan jeg skal leve med meg selv når jeg vet dette. Jeg har aldri hverken sett på barneporno eller forgrepet meg på barn, men er seksuelt tiltrukket av dem både pre-pubertalt og etter puberteten. :( Jeg har en kone og noen dyr (vi har ikke unger). Jeg poster dette anonymt for jeg vet hun hadde gått fra meg hadde hun funnet ut av det. Og jeg elsker henne mer enn alt. 

Så til spørsmålet mitt, jeg vil jo gjerne ta opp dette med min psykolog, men er redd de har varslingspålegg. Er det noen som vet dette? Er de nødt til å varsle politiet viss jeg innrømmer at jeg er pedofil for å få hjelp til å takle dette? Vet at politiet kan varsle naboer viss det er fare for å kunne gjøre noe med sine lyster. Og vil absolutt ikke at dette skal komme ut. Skammer meg nok når det er kun jeg selv som vet om det. 

 

Mvh



Anonymous poster hash: 8a3ea...425
  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ti bom stille! Aldri så mye som en antydning om dette. Ikke vær så dum å stole på såkalt taushetsplikt. Det vil si: ubetydelige bagateller vil ikke komme ut, men har du virkelig bruk for taushetsplikt, er den ikke verdt fem flate øre.

Og hvorfor skulle du røpe deg? Den fins ingen virksom kur mot dette. Det blir som homofili - du ER sånn (i større eller mindre grad). Lær deg å leve med det!

  • Liker 8
Lenke til kommentar

å tenne på jenter som er som du kaller det "etter puberteten" er ikke noe uvanlig.... det er en grunn til at det finnes en lov om seksuell lavalder, det er fordi menn over den seksuelle lavalderen finner jenter under den seksuelle lavalderen tiltrekkende. I tyskland er den seksuelle lavalderen 14 år... så jenter i den alderen er det vel naturlig å kunne finne en tiltrekning imot. 

 

Pre-pubertale jenter derimot er nok mer uvanlig å være tiltrukket av... 

 

Men, hvis dette ikke er noe som hindrer deg i å leve et normalt liv så vil jeg ikke kalle deg for verken pedo eller noe sånt... du har en kink, ja den er ulovlig så du kan ikke gjøre noe med det men du lever normalt og har ingen problem med det..... 

 

jeg tror ikke du har noe å varsle om...



Anonymous poster hash: 9d4ba...f6e
  • Liker 3
Lenke til kommentar

So vidt meg bekjent so finst det fleire fora rundt om kring på internett der folk kan prate fritt og anonymt om det dei vil, deriblant pedofili og tankar rundt dette. Eg vil tru at du har mykje meir å tene på å prate til likesinna der enn å prate med ein psykolog som neppe har erfaring eller kunnskap til å kunne handtere din situasjon. 

Endret av soleis
Lenke til kommentar

Til AB over: pedofili er verken noe kink eller ulovlig i seg selv. Den er en legning på lik linje med homofili. Samfunnsmessig er den selvsagt ikke akseptert, men det er utøvelsen av det som er ulovlig. Hadde det kommet forbud mot alt som har med pedofili og tiltrekning til unge under seksuelle lavalder, så måtte vel en god del av verdens befolkning blitt fengslet. Og ja, det gjelder begge kjønn.

 

At noen kaller pedofile og pedofili for syke og sykdom får være deres sak, men egentlig bunner det i vårt primale instinkter å formere oss med unge og fruktige kjønn. Er egentlig der tiltrekningen kommer inn. Men selvsagt, skriver ikke dette for å forsvare det, for er dessverre mange som ikke har hemninger og lar lystene styre seg selv, og det burde selvsagt straffes.

 

Men til TS: dagens samfunn tillater egentlig ikke at all tabu ting prates åpent om, så du bør nok holde dette for deg selv, om du klarer å leve med det. I verste fall kan det være en ide å starte med hemmelig dagbok og skrive ned alt du føler, så du ikke trenger å bære på denne byrden hele tiden. Vet ikke hvordan taushetsplikten til helsevesenet fungerer, mulig de har noen unntak når det er alvorlige greier.

 

 



Anonymous poster hash: 06c31...8c0
Lenke til kommentar

Enig med dis. Det er synd og skam at det er slik, men jeg er enig i at det kan slå tilbake på deg om du sier det til psykologen. Samtidig ser jeg ditt behov for å snakke med noen om det, men kanskje du heller kan ringe en hjelpetelefon eller lignende? Etter et kjapt google-søk fant jeg ingenting spesifikt rettet mot pedofile, men det må da finnes profesjonelle en eller annen plass man kan snakke anonymt med. 

Lenke til kommentar

Mitt inntrykk er at de fleste oppegående mennesker ikke ikke er ute etter å lynsje pedofile mennesker som ikke gjør noe ulovlig. Men man trenger dessverre riktignok ikke å være pedofil for å oppleve stigma her i landet, for det holder det å være deprimert f.eks. Men godt forslag fra Myst, her i tråden er du jo uansett anonym, TS, om du vil prate :) Kan også sende meg en pm eller finne noen andre i "noen å prate med"-tråden på forumet. 

Lenke til kommentar

Det er ikke ulovlig å ha en pedofil legning, eller andre legninger. Det er heller ikke ulovlig å f.eks fantasere og tenke på voldtekt, for å sette det litt i perspektiv. Det som derimot er ulovlig er å leve ut sånne interesser! Så det er sånn sett viktig at du "holder deg selv i skinnet" og ikke utøver handlinger av slik natur. Ei heller laste ned materiale fra nettet!

 

Anbefaling til TS er at tenk deg nøye om før du evt forteller det til noen, det å fortelle dette er en "point of no return", ingen vei tilbake.

Sagt er sagt, så du bør vurdere det å fortelle nøye og planlegge hvordan du skal reagere og håndtere alle mulige utfall.

 

Du kan nok også få endel tips i diverse forum på nettet, inklusiv diskusjon.no om hvordan håndtere situasjoner, det er også garantert endel psykologer som håndterer slik med streng taushetsplikt. De er tross alt "leger" det også, men hjernen og tankesett som hovedfelt, de kan hjelpe deg med å trene tankesettet til å ikke fokusere på slikt, når man får en tanke så kan den fort jage lenge og bli vanskelig og bli kvitt. Trening kan hjelpe til med det.

Lenke til kommentar

Det er ikke din feil.

 

Det står respekt av din selvinnsikt og selvkontroll.

Jeg tror ikke en psykolog ville anmeldt deg til politiet uten at du hadde gjort noe straffbart, men jeg vet ikke.

Kanskje det er lurt å gjøre som flere andre her sier, finne noen andre å snakke med?

Du kan sende meg en pm hvis du har lyst.

 

Og for all del, husk at det ikke er din feil og ikke straff deg selv.

Lenke til kommentar

Ti bom stille! Aldri så mye som en antydning om dette. Ikke vær så dum å stole på såkalt taushetsplikt. Det vil si: ubetydelige bagateller vil ikke komme ut, men har du virkelig bruk for taushetsplikt, er den ikke verdt fem flate øre.

Og hvorfor skulle du røpe deg? Den fins ingen virksom kur mot dette. Det blir som homofili - du ER sånn (i større eller mindre grad). Lær deg å leve med det!

Makan til sprøyt! Får på følelsen av at du ikke har noen som helst grunnlag for å komme med disse "rådene"? I så fall er det problematisk å fraråde noen behandling, i noen tilfeller kan behandling være direkte livsnødvendig for den det gjelder. 

 

Så vidt jeg vet har ikke psykologer varslingsplikt ved pedofili uten videre -- pedofili er en diagnose, det er massevis av ikke-kriminelle mennesker i dag som står i behandlingskø for dette. Få ting er så ihjelstigmatisert som pedofili, å bære dette på egne skuldre kan jeg forstå kan kjennes ulidelig tungt. Du foreslår "å leve med det" som om det er såre enkelt, men det er det ikke. Det er svært forståelig og modig å be om hjelp til å leve med dette. Ser ut til at Institutt for klinisk sexologi og terapi hjelper folk med dette.

Endret av Kakofoni
Lenke til kommentar

Du foreslår "å leve med det" som om det er såre enkelt, men det er det ikke. 

Makan til sprøyt, for å sitere en forståsegpåer. Selvfølgelig hevder jeg ikke at det er lett å leve med en slik legning. Men det blir ikke lettere om dette blir kjent, heller, skulle jeg mene. Tvert imot blir det mye vanskeligere, med hysteriske naboer som ikke unnslår seg for å utøve ren terror. Mens de som ødelegger andres liv ved å gi ukloke råd, ikke dras til ansvar.

Mange ser ut til å sveve i den villfarelse at "det hjelper å snakke om det". Forbrytere bør tilstå, for da blir visst gjerningen ugjort og alt blir i orden igjen. Løgn fra ende til annen, så klart. Gjort er gjort.

Du har funnet fram til noen som har gjort seg et levebrød av å behandle uønskede seksuelle legninger. Et greit sugerør ned i statskassa, men hjelper det? Det gjør det sikkert iblant - bønn og omvendelse kan også iblant hjelpe. Og noen mestrer faktisk dette på egen hånd, om de ikke følger ukloke råd som ødelegger alt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

 

Makan til sprøyt, for å sitere en forståsegpåer. Selvfølgelig hevder jeg ikke at det er lett å leve med en slik legning.
Men du anmoder jo at han skal greie dette selv?

 

 

 

Men det blir ikke lettere om dette blir kjent, heller, skulle jeg mene. Tvert imot blir det mye vanskeligere, med hysteriske naboer som ikke unnslår seg for å utøve ren terror. Mens de som ødelegger andres liv ved å gi ukloke råd, ikke dras til ansvar.

Hvorfor skal TS snakke med naboene sine?

 

 

 

 

Mange ser ut til å sveve i den villfarelse at "det hjelper å snakke om det". Forbrytere bør tilstå, for da blir visst gjerningen ugjort og alt blir i orden igjen. Løgn fra ende til annen, så klart. Gjort er gjort.

Han har ikke gjort noen forbrytelse?

 

 

 

Og noen mestrer faktisk dette på egen hånd, om de ikke følger ukloke råd som ødelegger alt.

TS er jo allerede hos psykolog, det er jo en øørliten mulighet for at det kan henge sammen?

Lenke til kommentar

Det er interessant hvordan samfunnet forandrer seg hele tiden.
Før i tiden var det ok å vere homofil. Så ble det strengt forbudt (hovedsaklig pga religion). No er det "kjempe bra" om noen kommer ut av skapet. Står i avisene og alle gratulerer de.

Så var det "ok" å vere pedofil. Vel, til en vis grad. Det er ikke mer enn 200 år siden ungene ble giftet bort i 11-13 års alder. Ofte til mye, mye eldre mannfolk. 
Og en trenger ikke å gå mer enn 80 talet, da barneporno var lovlig, men det var sett på som nokså sært. Danmark hadde eit studio, husker ikke navnet. Men det går sikkert ann å google seg til det.
Den trenden gikk over til å "korsfest alle pedofile". Nå er den litt opp og ned. Noen støtter pedofile, "så lenge de ikke gjør noe galt", mens andre fortsatt vil korsfeste og brenne pedofile.

What is next? :)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ti bom stille! Aldri så mye som en antydning om dette. Ikke vær så dum å stole på såkalt taushetsplikt. Det vil si: ubetydelige bagateller vil ikke komme ut, men har du virkelig bruk for taushetsplikt, er den ikke verdt fem flate øre.

Og hvorfor skulle du røpe deg? Den fins ingen virksom kur mot dette. Det blir som homofili - du ER sånn (i større eller mindre grad). Lær deg å leve med det!

 

Jo, det gjør det, kjemisk kastrering. Da mister man all sexuell lyst og vil ikke lengre ha lyst til å forgripe seg på barn. Dette fungerer fint hvis du er homo eller hetro også. Jeg sier ikke at dette er noen god løsning, men den finnes så like greit å fortelle TS det. Jeg vet ikke om det fungerer på "alle".

 

Til TS; Hvordan klarer du å ha et sexuellt forhold med kona di når du tenner på barn? Eller er du tiltrukket av "alle" aldre? Jeg tror kanskje at du ikke burde få barn selv da fristelsen kan bli for stor, jeg har ikke noen statistikk over hva som er mest vanlig blandt pedofile, å ta sine egne barn eller andre barn. Det er bare en tanke sånn for å ha sagt det.

Lenke til kommentar

Jeg sa ingenting om at dette var en god løsning og foreslo heller ikke at TS skulle gjøre dette, jeg skrev det tilogmed at jeg ikke vet om det er en god løsning. Jeg skrev heller ingenting om å ødelegge folks sexualitet eller at jeg vil det. Det er heller ikke sikkert alle folk blir bitre av å bli kjemisk kastrert/ fjerne sexuell lyst, hvordan vet du det? Ikke legg ord i munnen på meg det er så plagsomt å måtte trøkke ting ned i halsen på folk som gjør det.

 

Primær og sekundær tiltrekning ja, har selvfølgelig tenkt på det, men jeg lurte også på om TS faktisk var tiltrukket av voksne jenter også. Det er ikke skrevet i stein at han er det selv om han har kone.

 

Skal du klage på at jeg ikke tror TS bør få barn selv også, rart at du ikke gjorde det :hmm:

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...