Gå til innhold

Angrer kjøp av Win 8.1, ønsker pengene tilbake


Anbefalte innlegg

Oppgraderte nylig hele PCen, inkludert OS, til Windows 8.1. Ble fortalt hvor bra det er, men det jeg ikke visste er at det tar knekken på alt som kalles presis musepeker. Før hadde jeg Vista Ultimate på et 8 år gammelt system. Null input lag der. Med 8.1 er det bare masse plager, både i fullscreen og windowed mode gaming. Merkes mest i Windowed.

 

Uansett, jeg har nå kjøpt Windows 7 Ultimate, vet at 7ern I alle fall ikke har samme problemet.

 

Nå har jeg da brukt lisensnøkkelen til Windows 8.1 (kjøpte fysisk kopi, forresten) og lurer på om jeg har mulighet til å få pengene tilbake? Jeg vil tro at om lisensnøkkelen er brukt er man shit out of luck, men satser på at det er noen muligheter for et refund uansett. Kjipt å kaste 1000kr ut av vinduet..

 

Takker for svar

Endret av Slythas
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kjent problem, dette vil antagelig fikse det; http://www.howtogeek.com/175722/how-to-fix-mouse-lag-in-pc-games-on-windows-8.1/

 

Edit; Jeg leste verdiene du må taste inn og kommandoen i CMD, det er ingenting farlig du gjør der, ikke noe installasjon av virus/ malware etc.

 

Der det står at du skal skrive inn "C:\Program Files (x86)\Game\Engine.exe" så bytt det ut med plasseringen til spillets .exe jeg vet det står i guiden, men var verdt å nevne synes jeg. Jeg leser litt fort noen ganger og glemmer slike småting :)

Endret av Dante's Inferno
Lenke til kommentar

Har sjekket musedriverne, de fungerer slik de skal, og Windows 10 er jeg skeptisk til, det bygger bare videre på 8 og jeg mistenker at problemet bare vil overføres dit óg.

 

Dante, jeg fant den guiden og flere andre. Har prøvd å tweake alt av museinnstillinger, slått av explorer.exe, prøvd usb 2.0 ports istedenfor 3.0, kjørt i windows 8/7 compatibility mode med dpi-display disabled og kjørt som administrator, har tweaket i BIOS/UEFI, slått ned RAM til 1600 og fått lavere timings. Ingenting hjelper. :(

Har ikke prøvd å lagt til de linjene i registeret, og har egentlig ikke så lyst å måtte tweake alt av spill i registeret. Tror nesten jeg bare satser på 7ern helt til jeg er bombesikker på at 10ern ikke ødelegger på lik måte som 8ern.

Lenke til kommentar

Hvis du er misfornøyd og det finnes en fix som bare krever noen linjer i registeret som du ikke gidder å legge inn så kan ikke jeg hjelpe deg mer. Kjøp Windows 7 da vel og slutt å klag :p

 

Edit; Det har antagelig tatt deg lengre tid å skrive innlegg her enn det tar å legge inn de linjene.

Endret av Dante's Inferno
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Skal prøve den fiksen når jeg kommer hjem fra jobb, men jeg tviler på at det vil funke. Greia er ikke det at jeg ikke gidder, jeg vil bare at ting skal fungere slik det skal uten så masse "hacks", hadde mer enn nok av det på gamlesystemet for at spill skulle være i det hele tatt spillbart. Nå har jeg pøset ut oppi mot 15 000,- og forventer at ting i det minste fungerer. Så ikke latskap, vil at ting skal være "neat" :) Men takk for at dere prøver å hjelpe :) Takknemlig for at dere tar dere tid.

Lenke til kommentar

Ok, skjønner den :) Hvis alt skal være "neat" så anbefales det jo Mac :D

 

Hadde vært fint om du skriver om den fixen fungerte eller ikke også, mange som driter i det så må man gjennom samme "maset" neste gang noen har problemer med det samme. Bedre å kunne vise til en gammel tråd :)

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ellers, er det null sjanse å få penger igjen for Software (og spill) der pakken er åpnet. Så lenge du kan ha sett koden, får du aldri pengene tilbake. Her har du til og med brukt opp en aktivering på nøkkelen, og selvsagt ingen sjans til å få igjen noen kroner. Nøkkelen er jo der verdien ligger, og verdien er lik 0 når du har brukt nøkkelen.

Lenke til kommentar

Har testet nå. Gjort registry edit, lasta ned og kjørt det som Mumriken linka. Hjalp ikke. Skal prøve å installere Win 7 nå og se hvordan det blir da. Takk for hjelpen folkens!

Sikkert en longshot du er fullt klar over, men du har ikke stilt musen i kontrollpanel (skal stå på midtstillet)? Skal du stille sense, bruk dpi innstillingene til mussoftware.

Om du har kjørt mouse fixen og ikke tuklet med sense i windows høres det ut som hardwarefeil av en eller annen type, prøv en annen mus?

Lenke til kommentar

Jeg lurer på hva det er som får folk til å tro at det er en menneskerett å kunne få penger igjen etter man har brukt varene. Det er jo ingenting som tilsier dette i lovverket. Opplever jo stadig vekk kunder som skal ha penger igjen i butikken og klikker når jeg forteller dem at vi ikke gir igjen penger på varer som er brukt.. 

Lenke til kommentar

Jeg lurer på hva det er som får folk til å tro at det er en menneskerett å kunne få penger igjen etter man har brukt varene. Det er jo ingenting som tilsier dette i lovverket. Opplever jo stadig vekk kunder som skal ha penger igjen i butikken og klikker når jeg forteller dem at vi ikke gir igjen penger på varer som er brukt.. 

Det er vel reglene som gjelder ved nett/telefonkjøp som forvirrer folk, det er ikke barebare for alle å forstå at de ikke gjelder i butikk, spesielt ikke når en god del fysiske butikker også velger å tilby "angreretten" på kjøp i butikk.

 

Men igjen så er det en av de største grunnene til at så mange handler på elkjøp/lefdal/expert framfor frittstående småbutikker som ikke leverer like god service som de store kjedene gjør.

Lenke til kommentar

Etter en del threads på Tomshardware og en masse feilsøking/testing, har jeg besluttet at det må være hovedkortet som er feil på. Tenkte å bruke angreretten min her og få sendt det tilbake og deretter kjøpe et nytt hovedkort.

 

Spørsmål angående det da: Nå har jeg installert bade Windows 8.1 og Windows 7 med ASUS Z97-A hovedkortet. Det star på Proshop's (kjøpte det hos dem) returregler at om Windows er aktivert anses produktet som "ikke samme mengde og stand". Er det ingen måte å "fjerne" windows-aktiveringen? Har jeg nå et ubrukelig hovedkort som rett og slett bare kan kastes I søpla?

Endret av Slythas
Lenke til kommentar

 

Er det ingen måte å "fjerne" windows-aktiveringen? Har jeg nå et ubrukelig hovedkort som rett og slett bare kan kastes I søpla?

 

En aktivering er en aktivering, så nei, det går ikke an å deaktivere Windows. Man kan avinstallere nøkkelen osv, men aktiveringen er likevel brukt.

Jeg som har retail nøkler og MAK nøkler osv, har et visst antall aktiveringer per nøkkel. MS bryr seg ikke om annet enn hvor mange aktiveringer som gjøres. Antallet synker, og til slutt en nøkkelen ubrukelig.

 

På OEM lisenser så låses den jo til der den ble aktivert først, og du må være flink (eller heldig ) om du skal få Microsoft til å låse den opp igjen. Men ingen ting er umulig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...