Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Virker dette desperat?


Anbefalte innlegg

Har vært med en dame 5 ganger nå, og det har vært kjempefint så langt. Vi har dessverre ikke "gjort" noe annet enn å ha det fint sammen, ettersom hun har hatt kyssesyken. Hun ble friskmeldt rett etter jeg var der sist (2 uker siden) men jeg skal reise vekk om kun en uke og da får vi ikke sett hverandre før om over en måned. Pga. eksamenstull o.l. så har vi SVÆRT begrenset tid før jeg drar, men jeg vil gjerne ha en dag med henne før jeg drar.

 

Med andre ord er det ikke seriøst for øyeblikket, men så har vi heller ikke hatt ordentlig mulighet til det heller. Vi bor 1 1/2t unna hverandre. Virker det for desperat om jeg drar til henne for en dag? Hvordan ville dere reagert om jeg gjorde det spontant og møtte opp på døra?



Anonymous poster hash: 57c06...019
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Spontant er vel ikke helt nødvendig... jeg tror hun ville foretrukket om du hadde avtalt litt med henne først.... er hun et normalt menneske er hun ikke ledig en hel dag... så hvis du spontant møter opp må hun avlyse greier og slikt. Men, liker hun deg så spiller det ingen rolle hvordan du gjør det, hun vil like det uansett om du tropper opp dritings klokka 3 på natta uten å ha sagt ifra først... 

Lenke til kommentar

Spontanitet funker stort sett kun på film, der det er helt naturlig at et menneske ikke gjør annet enn å bare gå og vente på at noen skal dukke opp spontant. I virkeligheten så har folk gjerne planer og trenger tid på seg til å eventuelt planlegge om.

 

Snakk med henne og si at du gjerne vil tilbringe en dag med henne før du drar, slik at hun kan få tid til å rydde plass i kalenderen til det. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...