Gå til innhold

Den store FIFA 16-tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De burde fikse cutscenes .

 

Cutscenes og slikt i FIFA 15 er en katastrofe. Greit nok at i starten kan det være kult å se nye cutscenes og få stemningen, men i kamp nummer 20, 300, 1500 så er det ikke like kult lengre. Da vil man bare ha effektivitet!! 

Fra divisjon 9 og oppover på Seasons burde det ikke vært mulig å se noen cutscenes, foruten om 1(!) replay av målet. Resten av cutscenes være seg intro eller innkast burde vært automatisk skippet.

 

 

Og det du nevner om parkering av bussen og drege ut av alt av tid er er helt jævlig. Om jeg merker at en motspiller gjør det, og jeg får overtaket så blir jeg ti ganger jævlig tilbake. Da ser jeg aalt av replays på alle målene. Heelt inn. Det verste folk gjør er å pause spillet hele tiden og la tiden gå ut, for å prøve å få motspilleren til å quitte.

 

Da får jeg lyst å finne ut hvor personen bor på ordentlig, reise dit og knuse trynet til de + familie med xbox-stikka deres.

 

Burde vært forskning på hvor mye vold FIFA forårsaker. Det må være mer enn alle andre voldsspill til sammen!

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg tror vi får høre nyheter rundt Pro Clubs FIFA 16 neste uke, når utvalgte personer for mulighet til å spille lukket Beta av FIFA 16 i 10 dager fra og med 13.august.

Inneholder Career Mode, FUT, Pro Clubs og Online Seasons i den lukkede betaen.

Hjerpseth er vell blant dem som får muligheten til å spille den lukkede betaen,.......

Endret av Neymar10
Lenke til kommentar

EA er ikke kåret til verdens verste selskap for ingenting.

 

 

 

Satt opp Cain&Abel her om dagen for å sniffe trafikken jeg mottar og sender når jeg spiller match online. Det gjorde jeg fordi det hender at motstanderen ragequitter hvor JEG får tapet eller at kampen ikke gjelder. Viser seg at jeg blir DDoS'et ekstremt mye, spesielt motstandere fra Russland.

 

Endte med at jeg kjøpte meg tilgang til en såkalt booter/DDoS-tjeneste som slår ut internetten til de som DDoS'er meg. Trenger kun IPen til motstanderen, noe jeg får via Cain&Abel. Heretter overvåker jeg hver bidige match, og det blir jeg å gjøre i Fifa 16 også. Cheater man mot meg, så blir man fri for internett flere timer om dagen. Karma is a bitch!..

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Syntes ikke FIFA 15 er så ille jeg da, har spilt det en god del, snart oppe i 500 timer i det :p

 

Men nå har jeg ikke hatt hver FIFA utvidelse da, siste FIFA jeg hadde var vel FIFA 2012 eller 2013 versjonen.  Så jeg er ikke fult med på hva som har forandret seg eller blitt dårligere mellom hver utgivelse.. Men liker nå FIFA 15 jeg da og jeg spiller for det meste manager modusen og lite online. 

 

Men ja det er noen forbedringer som jeg gjerne skulle ha sett i FIFA 16. 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...