Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Hva skjer om jeg stryker i matte?


Anbefalte innlegg

Hei! Jeg er en jente som går i andre klasse på videregående skole. Jeg har 2P matte, altså den enkle matten.

Jeg lærer absolutt ingenting av matte læreren som vi har hatt i to år nå.. Så jeg sliter virkelig i matte nå.. I går fikk jeg et varselbrev on at jeg kan stryke i dette faget. Jeg aner ikke hva jeg skal gjøre for å bestå på tentamen som vi har om noen dager.. Jeg får helt vondt i magen av å tenke på dette. Men hvis det er sånn at jeg stryker, må jeg gå andre klasse om igjen eller må jeg ta opp faget i tredje klasse?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei pulsen.

 

Jeg strøk også i matte på videregående, men det var i S1, så usikker på hvordan det vil bli siden du går 2P. Jeg måtte dessverre gå andre klasse på nytt, men vil si at jeg lærte mye av det og at det endte med noe positivt. Fikk meg nemlig kjæreste som var ett år yngre!:) Så selv om det kan være litt irriterende faglig, kan du møte mange nye mennesker og det kan bli en opplevelse for livet.

Lenke til kommentar

Snakk med rådgiver på skolen om dette, de kan sånt. På min skole hadde vi også en "fagleder" som hadde full oversikt over slikt. Selv om noen på forumet sikkert (tror de) kan dette, er det ikke til å stole på da regler for slikt forandres hele tiden. De som er oppdatert er de ansatte på skolen din. 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...