Gå til innhold

Softguns, hvor i norge?


minimum payne

Anbefalte innlegg

Hallais, ja jeg har noen kamerater over nett som er helt på hue og trynet etter sånne softguns, jeg synes nå at den ekte varen hadde vært kulere men etter å ha sett litt på forskjellig, fant jeg denne, en mac-11 , og den vil jeg ha, men er det steder i norge som selger den, eller må jeg bestille fra utlandet?

 

full auto med 30 skudd, juhuuu, d blir trekkplaster på fest, hihi.

 

hvem tåler flest på ryggen, fex. :grin:

 

http://www.airsoftatlanta.com/gas.htm

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
full auto med 30 skudd, juhuuu, d blir trekkplaster på fest, hihi.

 

hvem tåler flest på ryggen, fex. :grin:

Var på nippet til å gi deg X antall råd om hvor man kjøper fra, hva slags merke man bør kjøpe osv., men så kom jeg såpass langt ned i posten din at jeg så hensiktene dine med innkjøp av softgun. Du bør vite at for å ha tillatelse til å eie softgun må du:

 

1) være over 18 år, eller 16 år og medlem i Norges Softgun Forbund.

 

2) være medlem i et skytterlag og/eller pistolklubb

 

...og helst være seriøs utøver. Det er ikke lov til å skyte på hverandre med softgun uten beskyttelse (skuddsikre briller er minimum), og det skal foregå i kontrollerte omgivelser der alle parter er inneforstått med at her kan man bli truffet av noe som i bunn og grunn er klassifisert som et luftvåpen juridisk sett.

 

Jeg kommer ikke til å gi deg noen tips vedrørende kjøp av softgun utover det at Wasteland bør du holde deg langt unna. De er den typen butikk som solgte over disk til snørrunger på en såpass upassende plass som The Gathering, hvorpå jeg senere ble skutt i øyenbrynet av ukjent gjerningsmann. Blir man truffet i øyet av en gass- eller elektrisk drevet softgun er det stor sjanse for å bli blind.

Lenke til kommentar

jeg er airsofter jeg også, hjelp skal du få men ikke til kjøp av airsoft.

www.home.no/victork/sgwound.JPG

sånne sår med arr får du fra en softgun som treffer deg når du ikke har på deg beskyttelse. hvis du fortsatt vil skyte noen 30 ganger på ryggen så de får 30 arr på ryggen tilsvarende mine arr på armen bør oppsøke psykolog.

toolshed, se på hva du skriver så forstår du hvorfor blant andre jeg ser på paintball som fjortisslek på lik lnje med Counter-Strike.

Lenke til kommentar
Softgun er for jenter og homser!

 

Lenge Leve Paintball!

Paintball er for pingler. Ekte menn skyter med pistol eller kraftige luftgæver. :D

 

Anyways syns folk overdriver når man snakker om softgun. Seff er det teit at små idiotiske unger skyter folk i ansiktet. Men det er ikke så kraftig greier. Skjøt meg selv i hånden med softgun og det ble ikke mer enn hovent. Ikke noe blod!?

 

Men så er jo eg 23 og har gjerne røffere hud :shrug:

Å skyte på folk som ikke vil bli skutt på er bare teit.

Vi skyter ofte med luftgæver i fylla. Men på blink altså. Der er vi alle voksne.

 

Ellers så er det ingenting som slår å skyte med ekte glock og mp5 :mrgreen::woot:

 

Edit: Gassdrevet pistol.

Lenke til kommentar
Anyways syns folk overdriver når man snakker om softgun. Seff er det teit at små idiotiske unger skyter folk i ansiktet. Men det er ikke så kraftig greier. Skjøt meg selv i hånden med softgun og det ble ikke mer enn hovent. Ikke noe blod!?

 

Gass- og elektrisk drevne våpen er noe helt annet enn springere (fjærvåpen). Regner med at det var en slik du skjøt deg i hånda med (pistol som skyter ett og ett skudd og du må ta ladegrep for hver gang). Og øynene er ganske mye mer sårbare enn huden (som tåler ganske så høyt trykk!)!

 

Vi skyter ofte med luftgæver i fylla. Men på blink altså. Der er vi alle voksne.

 

Skyting med luftgevær i fylla er faenmeg ingen voksen aktivitet. Det sammenligner jeg glatt med fyllekjøring. Er stort sett når jegere har tatt seg en pinne før de skal på post at vådeskudd forekommer.

Lenke til kommentar

Du virka litt useriøs men, bare søk på google.com så finner du masse 411.

Du burde også sjekke ut grishenko's side, husker ikke url akkurat nå men bare søk på softgun. Husk reglene, selv må jeg vente i et år til, men gleder meg noe sykt! En kammerat av meg har vist noen videoer når de har teammatcher mot hverandre! Tøft! :woot:

 

Både softgun og paintball er jo like "bra" da bare at softgun våpnene kan være mer realistiske og det er lettere og bli blind. :p:

 

mvh

André.

Lenke til kommentar

softgun er morro det, blir ikke like seriøst som paintball, men er fortsatt morro.

man kan ikke bare plutselig komme å skyte noen med paintball, det kan man med softgun.

hender ofta at broren min sniker seg bort til rommet mitt, og skyter meg når jeg spiller, det kan han ikke med softgun...

og softgun er lovlig, hvis jeg ikke tar helt feil...

Lenke til kommentar

aklla, ja, paintball egner seg til konkurranse-spill, det gjør ikke softgun.

SnowDOG_, les det du skev åsså leser du deg jeg skrev. selv de svakeste softgunnene nesten kan med letthet gjøre deg blind! det har ikke en dritt å si at du ikke får vondt av å skyte deg selv på huden, jeg får ikke vondt av mp5'en min heller men den er kraftig nok til å blinde hvis den treffer øyet.

Lenke til kommentar

"Seff er det teit at små idiotiske unger skyter folk i ansiktet. Men det er ikke så kraftig greier. "

 

hva i alle dager mener du med "men det er ikke så kraftige greier". det er dumt at barn skyter hverandre i ansiktet men det er greit siden de ikke er kraftig nok til å gi deg store åpne kjøttsår på armen når du skyter deg selv med de?

det er ingen som overdriver når man prater om softgun, det at barn helt ned i 10 års alderen går offentlig med våpen synes jeg er veldig fælt. pga noe dritt som har skjedd i dette landet så blir softguns sett på som "lektetøy" av den vanlige mann i gata, til tross for at det er like ulovlig å gå rundt med en ladd desert eagle i lomma som det er å gå med en softgun i lommen. ikke bare kan du skremme andre mennesker, du risikerer fengselstraff og bøter men politi lam rykker ut med skarpt og da risikerer du å skyte å bli skutt. det er bare ett spørsmål om tid før dette skjer.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...