Gå til innhold

Frysing av kjøtt - holdbarhet?


Morgens

Anbefalte innlegg

Hjelp... Er en idiot på kjøkkenet. :)

 

Hva skjer med holdbarheten på kjøttvarer jeg kjøper i butikken og putter i fryseren?

 

Tenker på relativt enkle varer som wienerpølser, kjøttdeig og f.eks. biff når Kiwi har det på tilbud.

 

Er det en fast "formel" som sier noe om dette?

 

Hva gjør det med smaken?

 

Er det forskjell på typen råvarer man putter i fryseren?

 

Takk.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...