Jump to content

Alexlinga

Medlemmer
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Alexlinga

 • Birthday 06/17/1997

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1082 profile views
 1. Takk for gode svar folkens! Enda ikke fått svar på jobben jeg har søkt. Men der blir det muligens krokbil med kran på i tillegg. Vet ikke heeelt hva jeg syns om det egentlig da jeg ikke er så giret på kraning ute i regn og vind og snø 😂 også angående truck så er det ikke så veldig mange muligheter annet enn asko her rundt i området. Ellers blir det jo feks en typ trevare sjappe som tilbyr litt truck innimellom men da må en jo jobbe i butikk også 😬
 2. Takk for godt svar! Har vært inne på truckfører da jeg har det sertifikatet også. Men er redd det vil være relativt kjedelig i lengden da jeg er ute etter en litt mer aktiv jobb. Nå står jeg feks bare og trykker på en knapp i bilen og tipper og går gjerne ut for å laste bilen selv igjen under silo for å så trykke på nye knapper. sliter med å få hobbyer til å gå rundt i jobben jeg har nå da det er meget uforutsigbart. Som foreksempel idag, trodde jeg var ferdig tidlig. Kom hjem kl 20 istedet 😆 men sånn helt tilfeldig så kom det en ledig stilling hos en jeg har vært interessert i som krokbilsjåfør der jeg får litt mer aktivitet og mer forutsigbare dager. Sjefen sa det selv at han skulle til å formidle videre om at jeg måtte slenge inn en søknad. Så vi krysser fingrene å ser om jeg får napp 😃 selvom jeg ikke ønsker å kjøre lastebil resten av livet tror jeg nok denne jobben vil være midt i blinken ett par år og gjerne mer til jeg har fått tatt noen nettstudier eller noe for å videre utdanne meg til noe annet!
 3. Hei. Jeg føler jeg sitter veldig fast i jobb yrket jeg har kommet meg inn i, da altså yrkessjåfør. Har kjørt nå i 2 år og fullført fagbrevet mitt. Men jeg syns det er gørr kjedelig å kjøre lastebil dag inn og dag ut og føler litt som lastebilsjåfør at jeg ikke er "brukendes" til så mye. det er mye jeg heller kunne tenkt meg å jobbe med men bare vet ikke hvordan jeg kommer meg videre Jeg gikk opprinnelig maritim utdanning men grunnet vanskelig opplæringskontor og mange søkere så slet jeg med å få læreplass pga ungdomsrett, men nå føler jeg på en måte at det er litt for sent mtp at det er en 4-5 års utdanning for å bli maskinist med 2 år til på skolebenken uten inntekt. Noen tips til hvordan jeg kan komme meg videre? Problemet er at jeg er så redd for å gå inn i noe annet å feile og miste den egentlig gode inntekten jeg har (faktisk en av de bedre betalte lastebiljobbene) jeg kunne tenkt meg å bli Bilselger, mekaniker og kanskje maskinfører (da jeg har fått gravemaskin og hjullaster lappen gjennom jobb) grunnen til at jeg ville blitt bilselger er fordi jeg føler selv jeg er flink med å snakke med mennesker osv men er veldig redd for å feile og ikke få det til. Heller ei vet jeg hvordan jeg kan komme meg inn på en sånn jobb. noen som har tips til nettkurs eller noe man kan ta? Trenger noen motiverende ord. Før eller siden kommer jeg til å bli så lei av jobben at det går utover helsen.. men hvordan kan jeg få ting til å gå rundt igjen når jeg bor hjemmefra og eventuelt gå over til null inntekt og skolegang igjen?
 4. Hei! Takker for gode svar har nå begynt å introdusere dem. Max er ikke sterilisert mens sofus er sterilisert men leilligheten er altså hans territorium. Det virker å gå veldig greit. Sofus ligger å freser litt og knurrer til Max. Max går og vandrer rundt overalt i leilligheten, kikker litt overalt og overser sofus litt og kikker litt på han. Han snek seg tilogmed bak sofus en liten periode for å sniffe på halen hans? Sofus ligger egentlig i ro en vei heletiden og kikker og følger med på max mens han både steller seg litt og slapper av. Men kommer max for nærme han freser han dette er nytt for meg. Men sånnsett virker jo dette lovende i mitt perspektiv ☺️
 5. Herlig historie? høres ut som det burde gå veldig fint med mine to katter også! Det er trossalt to helt rolige katter som har møtt andre katter opptil flere ganger uten å være ute etter bråk! Max har hatt hund på besøk og alt uten å gi noe lyder ifra seg, bare litt nysgjerrighet. Sofus som sagt er adoptert så han vet jeg ikke så godt med. Men de ble begge to hentet i ett hjem som hadde opptil flere hunder og voksne katter da de var små. Så krysser fingrene for at dette vil gå bra! Eneste jeg er litt redd for er at de begge to er VELDIG avhengig av oss eiere, så mulig det blir litt sjalusi når han ene får kos ?
 6. Nei ikke vet jeg, mulig de vil kjenne værandre igjen på lukt tilslutt. Var 2 brødre som sto værandre veldig nær som kattunger, nå er jo dette ett spesielt tilfelle der det er 2 katter som blir gjenforent etter 3 år, har aldri hørt om dette selv før så har ikke funnet noe på nett angående akkuratt dette ?
 7. Hei! Jeg skaffet meg en katt for 3 år siden ved navn Max som er nå en voksen hannpus. Var inne på finn for ett par mnd siden hvor jeg tilfeldigvis fant en katt som er den vaskeekte broren til max som er sofus. Jeg har veldig lyst til å introdusere disse to for værandre igjen etter de ble separert når de var kattunger. Hvordan vil det gå og introdusere 2 brødre etter 3 år fra værandre? Vil de kjenne værandre igjen og hvordan bør jeg gå fram? Takker for seriøse svar. Jeg vet at dette er brødre da hun jeg hentet hos hentet han på samme plass som meg for 3 år siden og det var 2 kattunger jeg fikk velge mellom, enten sofus eller Max. Kattene er omtrent identiske, svart og hvit, max er litt mindre med litt mindre hvitt og sofus er pittelitt større med litt mere hvitt på poter, hale og snute ?
 8. Hei! jeg har prøve i dette i morgen og jeg er helt blank! Glemte og formell boken på skolen..
 9. Nei.. fikset forøvrig Sentrallås problemet, men interiør belysningen og traction controllen tuller seg enda..
 10. Hei! Har en Skoda Superb, 1,9 TDi 2004 modell. Har nå endel problemer med elektronikken i denne, har seg slik at når jeg låser opp bilen, så låser alltid bakdørene seg og avogtil førerdøren, men ALDRI passasjerdøren framme. har også problemer med at interiør belysningen kan plutselig skru seg på og lyse i ett par sekunder også skrur det seg av igjen. Her for noen dager siden og begynte plutselig speedometeret å skru seg helt av i fart, og når det skrudde seg på igjen hadde trip telleren nullstilt seg. Og ved kjøring så begynner avogtil traction control lampen og blinke som bare det.. kun når jeg er borti gass pedalen selvfølgelig. HJELP! jeg orker ikke demontere ting også er det ikke det likevell. Jeg mistenker comfort modulen, men jeg tørr ikke begynne med det. Feilkoder leses ikke av da det ikke viser noen feilkoder Hadde og en 2000 modell passat for 1 år siden ish, den sto og låste seg opp og igjen hele natten.... Kjøp VAG sa de, det blir gøy sa de..
 11. Er ikke alt som er like lett å komme på i samme slengen
 12. Ok, vi får sette noen flere krav. Ikke fransk Ikke Opel Ikke Volvo Ikke Kia Ikke Hyundai Ikke Suzuki
 13. Nei, er nok gamme info dette, var en V70 jeg kræsjet..
 14. Alt under 100hk blir ikke vurdert, STV eller sedan har lite å si.. ser HELST over 120-130hk, men vurderer alltid en så lenge den er over 100.
 15. Det er mye pendling, så da er det lite småkjøring for min del.. Varebil går ikke, trenger mer en 2-3 seter.. Hvis Audi tenker jeg A4 størrelse. Bilen blir nok å ha en stund ja, derfor jeg setter så "høy" pris på billig bil, da jeg vil ha litt komfort. Planen min var å kjøre bilen jeg hadde til jeg kunne kjøpe meg en 2010-2012 BMW feks, men så sklei jeg av veien å knuste bilen.. så da blir det ny bil å kjøre den til jeg har lærlingplass å kan kjøpe ny pen bil! Nei jeg vil ikke ha gammel Toyota Corolla osv, da jeg ikke fordrar så gamle biler med slikt fælt interiør osv.. Bruker bil mye.
×
×
 • Create New...