Gå til innhold

AMD Radeon R300-serien/fiji diskusjon og spekulasjon


Anbefalte innlegg

Ja.

Overklokking av cpu ser dog ut til å forsvunnet her , antar at det enten dukker opp eller forsvinner helt da det har gitt svært varierende resultater her.

 

Crimson er langt kjappere enn CCC og ga meg faktisk en ganske så stor løft i ytelsen i Thief ( tror jeg nesten kom opp i 70 fps på maks der den vanligvis har makset på rundt 60-61 , average gikk også opp en smule med 3-5 fps totalt ) .

 

Må nesten fortsette med å prøve og feile...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

En del sites har ganska kraftiga förbättringar med Crimson. En del kamrater säger detsamma. Ett 390 och en billig 27" freesync på Black Friday kan bli en fin budgetkombo skulle jag tro. Törs man tippa på 2600 för Sapphire R9 390 Nitro och 4500 för Asus MG279Q?

 

Vanskelig å si.

Kan bekrefte ytelseøkningene ja , ser ut som at det kan være opp mot 5 til 10 % økning i ytelsen , har fått ganske så fine resultater med 280 + FX 8350 her.

Skal se om jeg kan loggføre det etter hvert.

Lenke til kommentar

 

Ser at det spriker litt i forhold til mitt resultat , spesifikt i Thief , men antar at det har med cpu'en jeg har på dette systemet som tross alt er en FX 8350 og at det kan være derfor jeg har sett en markant forbedring i forhold til den siste driveren jeg brukte.

 

Ser også ut som dette er en gjenganger for meg i andre spill , da jeg har fått noen ekstra fps å gå på.

Men har ikke testet så mange enda og må nesten se om jeg har endret noe på det siste test oppsettet for sikkerhets skyld da det er en stund siden jeg testet grundig nok.

 

Uansett så er jeg ganske så fornøyd med den nye driverpakken , savner dog muligheten til å overklokke cpu , men har jo mer eller mindre kuttet ut dette da det var litt mangelfullt i forhold til annen programvare.

Lenke til kommentar

Ganske typisk for en ny driver det der ja. Man kan vel sjelden forvente mer enn en 2-3% økning i ytelse.

 

Jepp , men denne pakken er definitivt langt bedre enn det gamle CCC , må si at jeg i løpet av den uken jeg har brukt pakken så har jeg opplevd minimalt med problemer (som ser ut til å ha forsvunnet med den siste oppdateringen ). Det er fortsatt noen mindre konflikter mellom programvare og vifteprofilen til denne driveren har krasjet med mitt 280 kort , noe som har gjort at det plutselig går på 100% , ved å åpne et annet program og justere der på vifteprofilen så kunne dette lett fikses (Trixx).

Lenke til kommentar

La inn de nye driverene, men har fått et problem i Battlefront. Er det noen som har tips på hva som skal til for å fikse dette problemet? Er ikke helt riktig tråd, men siden dere har diskutert de nye driverene her tenkte jeg at en kunne poste problemet her. Skjermkortet mitt er et 280x.

 

Screenshot_Win32_0002_Final.png

 

Screenshot_Win32_0001_Final.png

Lenke til kommentar

Har MSI R9 390 og har tenkt til å kjøpe en form for kjøling til denne, tenkte Kraken G10 med Corsair H105. Derfor lurer jeg på om Kraken G10 passer til kortet. Ifølge NZXT sine nettsider så er ikke G10 komptabel med 390, men andre modeller som 290 og 290x. Likevel har jeg hørt at 390 har samme PCB ordning som 290, samtidig som at vannblokkene til 290 passer 390. Hva tenker dere?

Lenke til kommentar

Noen av Nano kortene skal faktisk ha mindre Coil Whine , men er vel litt avhengig av hvilken Rev du har fått.

I noen tilfeller så er CW forårsaket av komboen strømforsyning og GPU , f.eks etter at jeg fikk på plass en Superflower på 1200Watt så kan jeg ikke si at jeg har opplevd CW på mitt R9 280 eller på 2x 960 som jeg testet ut for en kollega da han hadde trøbbel ( som var hovedkortet ) og slet med ustabilitet og ulyd.

 

Samme kollega opplever litt CW på sine skjermkort , men så har han også en Mist på 1000Watt som han nekter å fjerne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...