Gå til innhold

[Løst] Reise stativ, liten, lett og kvalitet


Anbefalte innlegg

Ser at fotovideo har en Benro Travel Angel 2 stativ på "tilbud":

http://www.fotovideo.no/foto/Stativ/Stativ---Tripod/Benro/Benro-Alum-Travel-Angel-II-A2692TB1-Stativ-m-monopod-kulehode-and-veske126806-p0000146695

 

Sett litt på video og feedback på denne, virker stødig og fleksibelt.

Hva syns dere om prisen og kvaliteten? Har bare hatt stativ til 200-400 kr stand, så er lite kjent på området her.

 

Liker at den er såpass kompakt og har muligheten til å ha ut den ene beina som stativ. Noen andre forslag eller gjerne billigere alternativer. Takk så mye :)

Endret av ChoDe
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Liker at den er såpass kompakt og har muligheten til å ha ut den ene beina som stativ.

 

Benro er et merke som gjerne gir mye for pengene. Jeg har ikke brukt det du linker til, men har et større Benro-stativ selv som har fungert bra. Travel-angel serien til Benro er optiamlisert for å være lite sammenpakket og lett å ha med.

 

Med en vekt på vel 2 kg er det ikke av de aller minste i serien, men tåler til gjengjeld mere vekt. Vet ikke hvor mye det koster normalt, men det er i aluminium så det der nok ikke superdyrt vanligvis heller. Uansett 2000 er en grei pris for et slikt stativ.

 

Merk at det blir rundt 1.4 meter høyt uten bruk av midtstang, dvs litt for lavt for å stå rett og se gjennom søkeren på et kamera for en person på rundt 180cm. Med midtstang er det 160cm, men midtstang reduserer stabilitet. Om dette har noe å si for deg vet jeg ikke, men skal du har relativt tungt utstyr på staviet lønner det seg ikke å bruke midtstangen.

Endret av se#
Lenke til kommentar

@geir_hk - takk for innspillet, det har jeg ikke tenkt på før. Kanskje skal ta en tur innom butikken og sjekke det opp. Tror ikke det har mye å si for meg, i og med at jeg tar som regel god tid.

 

@se# aluminium, er det karbon som er det beste? Du har et godt poeng med høyden, jeg er da 170 cm - så det skulle kanskje være helt ok, siden det veier opp for at det er kompakt size.

 

Takk for innspill, da har jeg allefall noe å tenke over. Venter litt med å kjøpe, får lese litt mer om disse. Om prisen går litt opp, helt ok. Heller fornøyd enn delvis fornøyd :D men like godt stativet.

Endret av ChoDe
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...