Gå til innhold
Spørsmål om helse? Still spørsmål anonymt her ×
Husk at de som svarer ikke nødvendigvis er helsefaglig personell. Ta kontakt med fastlege ved bekymringer!

Fjerning av mandler


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Jeg fjernet mandlene torsdag (er nå natt til tirsdag), og sliter veldig. Operasjonen gikk greit, opererte på privat sykehus, så etter to saftiser og fjerning av venoflon ble jeg sendt hjem med Voltaren og Pinex Forte. Første dag fikk jeg i med litt potetmos og vann, men det var alt.

 

Dagen etter kastet jeg opp hele dagen, noe som mest sannsynlig var pga Pinexen. Den er kuttet ut nå, for å si det sånn. Problemet er bare at jeg har fått til å drikke kanskje 1 liter vann på 3 dager, noe alle skjønner er for lite. Kvalifiserer dette til innleggelse? Ble lagt inn med megahalsbetennelse da jeg hadde kyssesyken for noen år siden pga nedsatt allmenntilstand og dehydrering, og dette føles ca. slik.

 

Klarer ikke å svelge spytt, og dette er tredje dag uten mat. Bør jeg ta kontakt med sykehuset? Har vanligvis IKKE lav smerteterskel, og tåler det meste, men det føles ut som noen stikker en kniv i såret hver gang jeg må svelge. Jeg som ikke er en sykehusfan, hadde ikke hatt noe imot en innleggelse nå. I tillegg skal det i teorien bli verre når skorpene faller av om noen dager. Er det mulig???

 

Anonymous poster hash: f8570...4be

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er nok vanlig å ha det slik du beskriver etter fjerning av mandlene. Du må nok bare "man up" og stå imot. Det blir verre før det blir bedre. Fjerning av mandlene er en enkel sak, etterdønningene er grusomme.

Det kan ta enda noen dager før du klarer å spise noe, kan ikke si annet enn at du må pøve deg frem og at smertene gir seg etter en stund, beklageligvis en god stund.

Lenke til kommentar

Du bør drikke mer vann, fargen på urinen sier noe om hvor dehydrert du er, jo mørkere jo mer dehydrert. Men, så lenge du klarer å drikke ser jeg ikke det store problemer. Man klarer 30 dager uten mat men bare 3 dager uten vann, sånn som en tommelfingerregel, mat er altså ikke så viktig...

 

Men, det er nok ikke behov for innleggelse, men skader aldri å ta kontakt med legevakten å spørre hva de sier.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...