Gå til innhold

Gamle muskelbunter


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jobben til min gamle(!) far, kjøpte i 1990 en datamaskin til den nette sum av ca 110 000kr, med følgende programvare til ca samme pris.

 

Selve datamaskina var en 386 25 MHz,med 60mb harddisk til sammen. Juvelen var skjermkortet av typen Cobra med såkallt forstørrelsesglassfunskjon sammen med CAD-programmvaren. Kortet kostet alene ca 40-60 000 kr men var i bruk frem til ca 1996(?), hvis ikke lengre! Skjermen var STOR og kostet litt mindre enn skjermkortet og var i bruk omtrent like lenge.

 

Men det slår imidlertidig ikke printeren, som ble skiftet for bare 3 år siden.

 

Dette innlegget er forresten skrevet på en datamaskin fra 1998. Fungerer jo fint til det meste med noen små oppgraderinger.

Lenke til kommentar

mimre..

 

Amiga 4000 med en CyberStormPPC oppgradering, innebygt 060-60Mhz og en PPC200Mhz cpu, hadde 128Mb EDO minne på den. hadde ett Cybervision 64/4D med scandoubler men ville så gjerne bytte til Cybervision grafikk-kortet man plugget ned i PPC kortet, men kontanter var litt stramt om etter jeg flesket ut med over 10 laken for PPC kortet importert fra Tyskland. ellers på Amiga'n var det Buster11 chipped, Buddah IDE kontroller med en A1200 klokkeport, ett Vortex GoldenGate 486 med en 486-25Mhz cpu og 8Mb ram (UFO har hatt mange timer på det kortet der gitt :D ) og sist men ikke minst ett ZorroII Prelude lydkort.. fett lydkort, eneste problemet var dongelen med audiokabler bakpå, merkingene forsvant og da vart det litt problem med å finne AUX in og greier blant 7 par kabler ;)

 

 

brukte den Amiga'n aktivt veldig lenge, men en dag var jeg så dum jeg solgte den for 11.000 pluss frakt.. savner den utrolig mye, gamle A500'n greier liksom ikke å fylle inn gapet som morro/mimremaskin

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...