Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Anbefalte innlegg

Jeg tror jeg kommer til å ære evig singel med mindre jeg tar til takke med noen jeg ikke er tiltrukket av, jeg vet ikke hva som er galt med meg, men jeg knoter det alltid til med de jeg liker. Om det er fordi jeg gjør noe feil eller om jeg rett og slett ikke er attraktiv nok aner jeg ikke, er jo ikke så veldig lett å få noe ordentlig svar ut av noen som egentlig bare vil såre deg minst mulig.

 

Jeg skjønner at man ikke kan bli likt av alle og at man må feile noen ganger før det virkelig klaffer, men litt av problemet mitt er at det er så utrolig sjeldent at jeg kommer i kontakt med noen der det er gjensidig interesse også. Det har vel skjedd to ganger siden jeg var 18 og nå er jeg 24 år.

 

Begge gangene begynte jeg å utvikle følelser, mens for dama var det bare en useriøs flørt, reboundforhold eller et behov for bekreftelse. Den første gangen sleit jeg veldig, tok meg 2 år før jeg klarte å kvitte meg med henne, og hun såret meg så mye at jeg nå i ettertid lurer på hva i all verden jeg driver med.

Den andre gangen hadde jeg lært litt mer og blitt litt eldre og kom meg derfor greit videre, selv om det selvfølgelig svir og få høre at man ikke er ønsket som noe mer enn en venn. Samme hvor pent det er pakket inn så begynner man jo å lure på hva som er galt og hvorfor en ikke er god nok.

Jeg er usikker på om utseende mitt er for dårlig til at damer blir tiltrukket eller om det er fordi jeg er for usikker eller dårlig sosialt. Jeg vet ikke helt om dere kan hjelpe meg, men vet at det finnes mange i samme situasjon og litt tips råd og innsyn settes stor pris på. :)


Anonymous poster hash: 012b0...893
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

"vanlig" blant gutter det der vil jeg si.

Selv var jeg nesten på din alder da jeg første gang involverte meg litt ordentlig i en dame.

Med hun fikk jeg gjort mange av de "skumle" skrittene, dvs ta på hverandre, overnatte, være naken alt det der....

 

Vi begynner alle ett sted.... Nå har jeg ikke vært med mange damer totalt, kanskje 4-5 stk, og har for det meste vært singel selv. Så det der er umulig å vite egentlig....

 

Hvordan du skal bli bedre på det der avhenger VELDIG av hvem du møter, som du jo alt har merket. Det er veldig vanlig å bli såret... Det er "risikoen" ved å prøve seg. Da må man kunne takle ett avslag/nederlag....

kompliserte greier, lykke til.

Lenke til kommentar

 

Å bli avvist med en gang er greit nok, det går kanskje utover selvtilliten, men man blir ihvertfall ikke såret. Men jeg føler ofte ikke nok interesse i starten til at jeg gidder å ta meg bryet med noe mer en vanlig prat.

 

Anonymous poster hash: 012b0...893

 

 

Bruk tråden jeg linket til, der kan du lære hvordan du bygger god selvtillit som hjelper deg å få damer :)

Lenke til kommentar

Altså at hun detter ned i fanget på meg? Har ventet lenge på det, og de som allerede har falt ned i fanget på meg har jeg enten ikke vært intressert i eller så har de mistet interessen/hatt andre baktanker.

 

Jeg stresser ikke, bare kjenner jeg savner noen å dele hverdagen med. Har noen venninner som dekker mine behov til en viss grad, men vil jo gjerne gjøre det med noen jeg er glad i og tiltrukket av.



Anonymous poster hash: 012b0...893
Lenke til kommentar

 

Jeg har sett tråden, men vet liksom ikke helt hvor jeg skal begynne. Bøker? Filmer? Trening i praksis? Jeg er ikke ute etter å nedlegge mest mulig damer, men utvikle meg selv slik at jeg ikke gjør de rette tingene når jeg treffer ei jeg liker istedet for å oppføre meg som en usikker beta idiot.

 

Anonymous poster hash: 012b0...893

 

 

Det første du bør gjøre er å finne ut hvor skoen trykker. Altså identifisere hva du faktisk sliter med. Noen klarer fint å ta kontakt, men er elendige til å snakke for seg. Andre kan være svært sjenerte, men praten går greit når de først kommer i gang. Noen har behov for mer bekreftelse enn andre osv. osv.

 

Du må selv filtrere informasjonen som blir gitt, finne ut hva du sliter mest med og begynne der. Om du leser om selvutvikling eller sjekking spiller ingen rolle siden mye av det går ut på det samme. Målet for deg bør vel være å bli flinkere til å være hyggelig og imøtekommende, slik at du lettere får kontakt med folk. Blir du mer avslappet sosialt kommer veldig mye av seg selv etter hvert, men det tar tid å komme dit. Det er en mental omstillingsprosess og det tar den tiden det trenger uansett hva du gjør. En ting som hjalp mye for meg var å være hyggelig og interessert i alle mennesker jeg møtte, uavhengig av om jeg på innsiden egentlig ga fullstendig faen i alt de måtte ha å si. Å vise interesse er et ganske kraftig verktøy for relasjonsbygging fordi det gir motparten en følelse av å være viktig, og det er noe så å si alle mennesker liker.

Lenke til kommentar

Joda, men hva er egentlig vitsen med kjæreste hvis man ikke er tiltrukket? Da er man jo venner?

 

Anonymous poster hash: 012b0...893

 

Man elsker ikke noen fordi de er det vakreste mennesket på kloden, de er det vakreste mennesket på kloden fordi man elsker dem.

 

Riktignok må det være en tiltrekning der i utgangspunktet, men det fungerer sjelden veldig godt å fiksere på én enkelt person på grunn av utseendet og så prøve å "vinne" denne.

 

For det første: senk krav og forventninger til utseendet - vi lever ikke i en porno- eller Hollywood-film, veldig få mennesker ser faktisk slik ut. For det andre: fokuser på å drive med ting som interesserer deg, og omgi deg med mange mennesker du både trives med personlighetsmessig men også utseendemessig - uten at de nødvendigvis trigger "må komme i buksa på" refleksen.

 

Dersom du har flere titalls kvinner i din omgangskrets som du kommer godt overens med og du synes ser bra ut er det større sjanse for at det vokser frem en tiltrekning og et varig forhold av det enn at du ser en random dame på gata du blir kåt på og legger deg ut etter henne.

 

Anonymous poster hash: d5799...5d3

Lenke til kommentar

Joda jeg ser poenget ditt, men jeg baserer ikke på om jeg er tiltrukket på å om jeg blir kåt første gang jeg ser dem heller da. Hun forrige jeg forelsket meg i var jeg ikke noe særlig tiltrukket før vi ble ordentlig god kjent, til tross for at hun er en utrolig pen dame. Men vi klaffet utrolig godt personlighetsmessig og hun ble også kanskje min beste venn i tillegg til at vi var intresserte i hverandre seksuelt. Og det er litt det jeg ser etter i en potensiell kjæreste.

 

Jeg ser pene jenter hele tiden jeg, men om jeg finner en jente attraktiv føler jeg at alle andre synes hun er attraktiv også og at jeg derfor ikke har sjanse.



Anonymous poster hash: 012b0...893
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...