Gå til innhold

Noen som kan redigere filmen min for penger?


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Min bror og jeg har vært på motorsykkeltur i Sør-Amerika og har en god del GoPro videoer og bildeklipp. Ønsker å få laget en film av alt sammen, men merker at tiden ikke strekker til. Forstår at jeg/vi må gjøre en god del arbeid selv (pkt 1-5 i listen under), men skulle gjerne hatt noen til å hjelpe oss med pkt 6 eller flere. Dette er hovedsaklig til privat bruk, så trenger ikke være tv-kvalitet på produksjonen :)

 

1. Velge video klipp (potensielt gjøre grov klipp)

2. Velge bilder

3. Skrive bildetekster

4. Legge til muntlige kommentarer til videoene

5. Legge til musikk til videoene

6. Samt redigere alt dette sammen

 

Ser for meg en student eller tilsvarende som kan videoredigering og som ønsker å benytte muligheten for å lære litt. Vi betaler selvfølgelig, men ønsker ikke gå til et profesjonelt selskap, da jeg tror det fort blir alt for dyrt. Alternativt kan vi jo prøve å gå til et indisk selskap eller tilsvarende (hva anbefaler dere?)

 

I førsteomgang er jeg interessert i å avklare litt hvor mye tid som trolig trengs for å gjøre dette og hva du/dere ønsker i timespris.

 

Dette er en 25 dagers tur, hvor vi trolig har ca 1 times film per dag i snitt. Samt 1-2000 bilder totalt for turen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tror det eneste fornuftige er at dere gjør det selv. Det vil aldri bli det utvalget dere egentlig ønsker, om dere får noen andre til å gjøre det.

Om noen skal gå gjennom materialet for dere og redigere det, og gjerne legge på litt passende musikk, blir det veldig mange timer som går med. Dessuten kommer dere til å ønske å endre utvalget, og dermed øke tidsbruken enda mer. Om jeg skal slenge ut et tall vil jeg si 20 000,- til å begynne med. Jeg kan alltids spørre datteren min om hun har lyst til å ta det som en jobb, problemet er bare at hun er litt vel mye perfeksjonist, og hun har en litt spesiell stil på det hun gjør.

https://www.youtube.com/user/ConquerGravity

Endret av tow
Lenke til kommentar

Etter min erfaring (som bare er litt redigering av småting av og til) tar redigering av video LANG tid.

 

Problemet med programvaren er også ofte at enten så mangler det altfor mye funksjonalitet, eller så er det så avansert at man ikke skjønner noe av det.

 

Men jeg har funnet et unntak, Adobe Premiere har mye funksjonalitet, men er samtidig enkelt å bruke.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...