Gå til innhold

Noen som blir med å spille destiny?


W1ll1eTheP1mp

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

TheMuckOnConsole er meg, legg meg gjerne til. har ingen å spille med! og hver gang jeg starter en misson er jeg stort sett alene.. =\

Er level 10 per tids klokkeslett.

 

Fungerer vanlige USB headsets med mic på PS4? helt ny på konsollgaming ettersom jeg egentlig er mus/tastatur-freak :) Jobber fortsatt med å få stikka innøvd :)

Lenke til kommentar

Kan være med også. Spiller bare på PS4, PSN er Zealuu.

 

Er LL 24 Warlock, 25 når jeg får nok materialer til neste oppgradering. Kan være med på Crucible og Strikes, eventuelt raide når det blir aktuelt. Litt skeptisk til hvor lang tid det tar.

 

Kan forsåvidt også spille med folk som er lavere level og bare vil gjøre bounties eller story missions, alt er morsommere i Coop.

Lenke til kommentar

Queens Wrath er et event som går nå. Bounty-fyren har fem ekstra bounties hver dag som gir rep med Queen of the Reef (vet ikke om du har møtt henne i campaign enda). For hver bounty du fullfører får du en "Mission ticket" som lar deg gjøre en Kill Order, som egentlig bare er en story mission justert opp til level 24 med en "epic" (alt er litt kjipere) modifier. Så får du en tilfeldig Legendary for hver slik du klarer. De er ganske vanskelige alene hvis du ikke er LL 24 eller deromkring.

Endret av Zealuu
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...