Gå til innhold

Rykter rundt Robin Williams sin død, hva mener du?


Samsung93

Anbefalte innlegg

Det går mange rykter når kjendiser dør så klart men ting som skjedde rundt R.W sin død var så tilfeldig rart at folk har begynt å lure.

Jeg derimot tror på tilfeldigheter istedet for konspirasjonsteorier som virker for "out there" til å være sanne.

 

 

Et par av disse tilfeldighetene er f.eks på dette forumet der en bruker skriver om folk er klar over at R.W skal dø snart og den tråden ble laget 8 august, og R.W døde 11 august, av selvmord, sier ihvertfall media ryktene.

 

http://www.ign.com/boards/threads/are-people-bracing-themselves-for-the-fact-that-robin-williams-will-die-soon.454158743/

 

 

og det ble jo selvsagt en masse ståhei i denne tråden og folk blir helt idioter der inne, noe dere kan lese hvis dere hopper frem til 11 august.. De skal melde han til politiet og de beskylder han for å være innblandet og en masse rør..

Men hvis man faktisk leser det trådstarteren skriver, så sier han jo at han bare er en ivrig fan og at han var bekymret, men at han ikke regnet med at han skulle dø 3 dager etterpå..

 

Min tanke er ihvertfall at dette bare var en uheldig tilfeldighet, hva tenker du?

 

 

 

 

 

Den andre tilfeldigheten er at Family Guy har en episode som ble sendt for første gang i mai 2012 som handler om Robin Williams og i den episoden så blir alle og alt som Peter Griffin rører ved til robin Williams, så det er mange av han i den episoden. Peter Griffin prøver også å ta livet sitt flere ganger i denne episoden.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=_ylJRbVGasQ

Det som media sier er at R.W døde rett etter en reprise på BBC 11 august av denne eksakte episoden. Altså tidspunktet da han døde er når den episoden var over.

Folk tar helt av om at dette var planlagt og at han ble drept og sånn. Det tror jeg ikke noe på. Men jeg tenker at det kan jo hende at han faktisk så på episoden, planlagt eller tilfeldig og hadde sikkert tenkt på å ta livet sitt flere ganger men at når han så denne episoden så bestemte han at det var riktig tidspunkt og gjorde det.

Kanskje fordi han ville se en episode som var dedikert til han en siste gang før han tok kvelden? Jeg vet ikke, men han var jo deppa og hadde Parkinsons sier mediene, men det er mange rykter som får på nettet.



Hva er din tanke?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...