Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Liker en som er opptatt!


Anbefalte innlegg

Hei!

Jeg er venn med en gutt på Facebook, som jeg gikk på samme barneskole med. Da jeg fant han tilfeldigvis på "felles venner", så hadde jeg ikke sett han siden barneskolen, og har liksom aldri tenkt på han annet en en liten drittunge, siden han gikk en eller to klasser under meg :p

 

Men når jeg da så han nå, så syntes jeg han var dødskjekk! Har prata av og til med han på messenger, og han er en skikkelig sympatisk og koselig fyr. Har møtt han på bussen av og til på vei til jobb, og han nikker og sier hei og smiler.

Har blitt småbetatt.

Men han har dame da, og jeg føler ikke noe sjalusi egentlig, men kanskje følelsen av å være skuffa, for da kan jeg ikke spør han om han vil finne på noe, for jeg er ikke interessert i å sabotere for han og dama.

 

Vet ikke helt hva jeg ville med denne tråden, men kanskje svar på at er best å la det gå?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Tja?

Man vet aldri hva et annet forhold innebærer så det lureste du kan gjøre er å ha kontakt men å ikke dra det lengre enn det, har han interesse for deg vil du nok finne ut av det.

 

Problemet er når du aktivt prøver å få ham, da risikerer du å ødelegge et forhold for å så kanskje ikke være interessert i ham lenger når du blir bedre kjent med ham.

Lenke til kommentar

Du gjør rett i å ikke begynne på noe, en eller flere ender alltid opp med å bli såret i sånne situasjoner.

Joda, dere har rett , men også vanskelig å vite hvordan andre opplever forholdet sitt og om det går mot slutten eller er et super dupert forhold. Da er det like greit å være venner og viser det seg at han velger selv å gå fra henne uten at man selv har gjort noe så er døren åpen for å vurdere om man ønsker å se om vennskapet er modent for å bli til noe annet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Eh?

Ja, kjempe koselig og hyggelig å gjøre seg "tilgjengelig" for noen sånn i "tilfelle" det skulle bli slutt.
Helt latterlig. Skjerpings.

Du har å holde deg unna ja, og ikke se på han annet enn som en venn. Du kan godt syntes han er kjekk, men det å i det hele tatt antyde at du skal vise interesse på noen som helst annen måte enn det, er ikke bare totalt respektløst men også ganske idiotisk.

Tenk om noen hadde gjort det mot TS om hun hadde vært i ett forhold ?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

kjør på, prøv deg, alle har godt av å få testet forholdet litt, hvis ikke forholdet han er i nå er sterkt nok til å overleve en annen dame som er gira, så vil det ikke vare uansett. Dummeste jeg ser er damer som skal "holde andre damer unna mannen sin", du kan ikke styre det kjære, hvis hun ikke kommer nå så kommer hun senere. Hva han gjør er opp til han. Det samme gjelder selvfølgelig for begge kjønn.

 

Folk må få prøve seg så mye dem vil, hvis dem får napp betyr det bare at det var riktig og at forholdet vedkommende var i ikke var noe å samle på uansett. Ingen "STJELER" en kjæreste, kjæresten "VELGER" å ta noen andre isteden for.

Endret av Henrik2k
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...