Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Dagens middag til 46 kr!


Anbefalte innlegg

Skal begynne å studere på hioa til høsten og ser at man kan kjøpe seg middag for 46 kr . Er det mange som benytter seg av dette tilbudet.Kommer tll å få lange studiedager. Lønner dette seg? de dagene jeg ikke har forelesninger skal jeg selvfølgelig lage middag i hybelen. I tillegg skal jeg alltid smøre med meg niste på skolen, så det blir kun tre middager i uken som kommer til å bli spist i kantine? lønner dette seg eller bør jeg lage all middag selv for å være økonomisk?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Vi har noe lignende på mitt universitet til 39 kr. Det er trauste greier, betaler heller nesten det dobbelte i en annen kantine som faktisk har god mat.

Billigrettene hos oss er gjerne 5-6 kg pasta, 2-3 bokser tomaterog en halv pølse. Dette settes ut og så forsyner man seg selv. Det er ekstremt trist mat og ingenting å spare på.

 

Så nei - det er ikke verdt det i det hele tatt. Samme rett kunne du lagd for en tier selv (ikke det at du burde lage det), og maten er såpass dårlig at kostholdmessig er det heller ikke noe sjakktrekk.

 

Lokale forskjeller kan forekomme da mine erfaringer er fra et helt annet sted enn HiOA, men umiddelbart høres det ut til å være av samme ulla. Ikke noe jeg ville satset på.

Lenke til kommentar

Jeg har, i forbindelse med trening og studietilværelse, lagt litt arbeid i å lage meg middager som er sunne og billige.

 

46kr. for en middag er faktisk ganske mye. Du kan lage en heftig porsjon kyllingfilet med grønnsaker eller ris til under 30kr. Det er selvfølgelig bare et eksempel, men hvis du ser etter matvarer som koster 75kr/kg eller mindre, så kan du lage retter som er sunne, og ikke minst økonomisk forsvarlig i lang tid. Man kan selvfølgelig få like god variasjon som det de serverer i kantiner.

 

Problemet jeg har med kantine-mat, er at det ofte er masseprodusert, oversaltet skvip uten merkverdig næringsinnhold utover karbohydrater.

Endret av Aleks855
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...