Gå til innhold

Klokketråden — Diskusjon og kjøpetips!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De der var faktisk ganske stilig. Virket litt kjent men... :hmm::p

 

Invicta har jeg ikke vært noe særlig borti tidligere, er det noe å satse på? Var mange stilige, litt Rolex-kopi, da, men bryr meg egentlig ikke så mye om slikt. I tillegg med automatisk urverk, så det er jo flott.

 

EDIT: er det forresten vanskelig å fjerne ledd på lenken? Skal rundt et ikke så alt for tykt håndledd, her. :yes:

Endret av RainbowLady
Lenke til kommentar

Jeg er fornøyd med min Invicta, dog en helt annen modell. Amerikanskeid, opprinnelig sveitsisk, produsent. Lager klokker med god kvalitetsfølelse, spesielt prisen tatt i betraktning. Japansk automatverk i de to jeg fant frem, så ikke prestisjetunge greier, men bruker du klokke daglig holder de fint tiden. For 500 penger pluss MVA er det et fordømt godt kjøp.

 

Modellen låner relativt ubeskjedent fra Submariner, men det får være.

Lenke til kommentar
Lurer på å bestille denne, men er litt usikker. Står at den passer for wrist size 6,5" til 8,5". Målte meg rundt håndleddet, til ca. 16 cm, eller 6". Hvor vanskelig tror dere det vil bli å evt. fjerne et ekstra ledd eller to?
Når den passer 6,5"-8,5", betyr det at den passer 8,5" når den kommer, og at du kan ta av ledd til den passer 6,5". mao. hjelper ikke en link pin remover e.l. deg til å få av flere ledd. Det kan hende det er mulig å plukke noen av ledene fra hverandere, og på den måten fjerne et par til, og håpe å få dem sammen igjen, men jeg ville ikke satset på det.
Lenke til kommentar

Hei,

 

fant ut at dette måtte være den beste plassen for å spør.....

Tenkte å kjøpe klokke til min samboer i julegave, men veldig usikker på hva, og de norske klokke butikkene jeg har funnet på nettet har heller lite bilder og info.

 

Hun liker klokker som er litt robuste, kan være litt bling-bling men ikke for mye og gjerne skinnrem. Budsjettet mitt er på 2-2500 kroner. Håper på noen gode forslag og tips :)

Endret av tomniel
Lenke til kommentar

Klokkemerker bygger opp sitt image blant annet på kvalitet, og selger på det. (Kles)Merkeklokker selger på merket, ikke kvaliteten. Om Ralph Lauren satt merket sitt på en lada, blir den ikke nødvendigvis like god som en porsche, bare fordi Ralph Lauren kan lage piquet-skjorter av god kvalitet.

 

Stort sett setter de vel bort produksjonen til noen som holder grei nom standarder, men du får gjennomgående mindre enn det du betaler for, i forhold til klokkemerker i tilsvarende prisklasser.

 

Dessuten er det IMO en smule tacky og show-off.

 

leifred

Endret av NgZ
Lenke til kommentar
Noen grunn til at du "liker det dårlig", eller er det bare noe du har bestemt deg for?

 

Jeg kan svært lite om klokker selv, så hvis dette er en klokke med dårlig kvalitet, eller at det er andre grunner utenom prisen for at jeg ikke burde kjøpe den vil jeg gjerne høre de.

 

Uryddig formulert av meg, men NgZ oppsummerte det perfekt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...