Gjest Slettet-T9cKWhDpN0 Skrevet 10. juni 2014 Skrevet 10. juni 2014 Hvor mange gram spaghetti bør man ha sammen med 400 gram kjøttdeig?
ahpadt Skrevet 10. juni 2014 Skrevet 10. juni 2014 Du lager så mye som du trenger. Til 4 personer ville jeg brukt ca 450-500 gram.
Gjest Slettet-T9cKWhDpN0 Skrevet 10. juni 2014 Skrevet 10. juni 2014 Problemet er at jeg ikke vet hvor mye jeg trenger å lage i forhold til mengden kjøtt.
Dr. Brodsky Skrevet 10. juni 2014 Skrevet 10. juni 2014 Problemet er at jeg ikke vet hvor mye jeg trenger å lage i forhold til mengden kjøtt. Du skal bomme temmelig grovt om du skal ødelegge retten. Det vil uansett være vanskelig å komme med noen mer konkrete råd når vi ikke vet noe om hva du skal lage.
Tastaturskriver Skrevet 12. juni 2014 Skrevet 12. juni 2014 400 gram kjøttdeig holder til 6-8 personer. Minst. En porsjon spaghettig er ca 75-100 gram, altså kan du hive oppi ca 6-800 gram.
Gjest medlem-1432 Skrevet 12. juni 2014 Skrevet 12. juni 2014 400 gram kjøttdeig holder til 6-8 personer. Minst. En porsjon spaghettig er ca 75-100 gram, altså kan du hive oppi ca 6-800 gram. Nja.. 2-3 sultne personer er mer rett
The Little Lucid Moments Skrevet 12. juni 2014 Skrevet 12. juni 2014 400 gram kjøttdeig holder til 6-8 personer. Minst. En porsjon spaghettig er ca 75-100 gram, altså kan du hive oppi ca 6-800 gram. Er det middagen din; 50 g kjøttdeig og 75 g pasta? 2
Horrorbyte Skrevet 12. juni 2014 Skrevet 12. juni 2014 Hvilken rett skal du lage? Hovedregelen er 100 gram tørr spagetti per porsjon, men det varierer jo hvor mye kjøtt man serverer med, hvilken rett det er, hva som serveres til og hvor storspist en er. For øvrig: 1000g gram vann (1 liter) og 10 gram salt til 100 gram pasta.
Heradon Skrevet 12. juni 2014 Skrevet 12. juni 2014 Amatører som regner ut etter gram og desiliter Man bruker heller ikke betegnelsen porsjon med mindre du er en spurv.
G Skrevet 12. juni 2014 Skrevet 12. juni 2014 (endret) Hvor mange gram spaghetti bør man ha sammen med 400 gram kjøttdeig? 7,6 kg oppkokt spaghetti - (alternativt 7,6 kg "spaghetti + grønnsaker") Eller forresten, ville jeg ha erstattet noen av de kilogrammene med grønnsaker, for karbohydrater er ikke så sunt i så store mengder det heller. My five cents. Ellers kan du veie kjøttet etter det er stekt og prosentvis redusere de 7,6 kg tilsvarende. Det er jo et enkelt prosentvis regnestykke vil jeg tro å få til. Endret 12. juni 2014 av G
Vice Skrevet 12. juni 2014 Skrevet 12. juni 2014 Amatører som regner ut etter gram og desiliter Man bruker heller ikke betegnelsen porsjon med mindre du er en spurv.Matvrak much?
Star Fox Skrevet 13. juni 2014 Skrevet 13. juni 2014 (endret) Hvor mange gram spaghetti bør man ha sammen med 400 gram kjøttdeig? Bytt ut kjøttdeigen med strimlet svinekjøtt isteden. Billigere, mindre kalorier og smaker bedre... etter min mening. Har ikke spist kjøttdeig på litt over et halvt år... gikk ekstremt lei av det. x) Angående spaghetti, bruker ca. like mye som man får plass til inn i hullet til to CD-plater. Endret 13. juni 2014 av Star Fox
Tastaturskriver Skrevet 13. juni 2014 Skrevet 13. juni 2014 Er det middagen din; 50 g kjøttdeig og 75 g pasta? 100 g pasta. Pluss tomater, gulrot, løk, hvitløk, tørket chili, pepper, basilikum og parmesan. Og sikkert flere ting. Poenget er at kjøttdeig ikke er noen hovedingrediens. 1
G Skrevet 13. juni 2014 Skrevet 13. juni 2014 Ga deg pluss for et svært passende nick til tema i denne tråden
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå