Gå til innhold

Oppbevaring av Champagne til i morgen


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om du ikke har erfaring med serveringstemperatur på drikke så anbefaler jeg deg hvertfall å ikke begynne å drikke den når den er for kald. Du går glipp av veldig mye smak når du drikker den på 4 grader kontra feks. 10 grader. Om man bare er vant til å drikke "iskald" drikke fra kjøleskapet så vil 10 grader virke rart og fremmed i begynnelsen men etterhvert så vil man innse hvor mye mer smak som slipper frem ved riktig serveringstemperatur.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...