Gå til innhold

Norwich - Arsenal: 11.05.14 - 16:00


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Tror vi taper denne/spiller uavgjort. Vi har ingenting å spille for og stiller visstnok med et særdeles reservepreget lag. Når har vel Norwich nesten helt sikkert rykket ned, men tro de allikevel vil gå ned med ære i behold. De kommer til å kjempe til siste slutt.

Lenke til kommentar

Hva? Jeg tror 1-1 er et særdeles realistisk resultat. Spesielt hvis vi stiller med så mange reserver som det ryktes at vi skal.

 

Vi hadde jo også helt tydelig tatt ferie mot WBA og Norwich spilte en god kamp mot Chelsea på brua. Hadde Norwich hatt en realistisk mulighet til å holde seg tror jeg at det er en stor mulighet for at vi hadde tapt. Nå tror jeg derimot at dette blir en noe kjedelig U kamp der begge lagene bærer preg av at ligaen er over for begge lag.

 

Vi tapte vel mot de sist vi møtte dem borte også

Lenke til kommentar

Hva? Jeg tror 1-1 er et særdeles realistisk resultat. Spesielt hvis vi stiller med så mange reserver som det ryktes at vi skal.

Norwich har ingenting å spille for... Dt har forsåvidt ikke vi heller, men vi er et bedre lag og skal vinne sånne kamper i 99 av 100 tilfeller.

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Norwich har tatt ett poeng på sine siste seks kamper, og de har bare klart å få ballen i mål i en av disse kampene. Vi har vunnet fire strake, og på disse har vi scoret ti mål og sluppet inn ett. Norwich har rykket ned, mens vi har sikret CL-kvalikk og har en finale å spille neste helg. Føler meg trygg på at vi kommer til å feie dem av banen.

Endret av Le Professeur
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...