Gå til innhold

[Løst] Varmluftovn -> Stekeovn


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis det bare er angitt steking på varmluft, så er vel det pga at det gir ønsket resultat. Hvis ovnen ikke har varmluft ville jeg forlenget steketiden noe og brukt samme temperatur.

På oppskrifter og ferdigmat hvor det fungerer med både varmluft og tradisjonell over- og undervarme, så er vanligvis temperaturen ved varmluftsteking 20 - 25 grader lavere enn over- og undervarme.

Lenke til kommentar

Egentlig enig i at det er kan være bedre å steke lengre, men grunnen til at det står temperaturøkning tror jeg nok er fordi de fleste ikke vil bruke lengre tid, men samtidig er jo varmluft en bedre varmeleder, noe man også faker ved å øke temperaturen. Decisions desicions :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...