Gå til innhold

Lurer du på hva en sang heter? Spør her.


Simen1

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Muligens vært oppe tidligere, men: Hva heter den sangen i Nokia N70/N90 reklamen?

 

En til: Tror det var av Oasis, en sang som pleide å gå på svisj. Husker ikke sangteksten, men videoen var svart-hvit, med en man i snippkjole og hatt (med stokk tror jeg).

Litt kaizers orchestra preg.

5542093[/snapback]

 

Jeg har ikke peiling på hva sangen heter i Nokia N70/N90-reklamen,men jeg har peiling på Oasis-sangen: Jeg er sikker på at det er Oasis - Wonderwall.

Lenke til kommentar
Hva heter sang? Det er lenge sida jeg har hørt den. Det eneste jeg husker er noen stikkord: "Amigos adios...adios...la-la-la-la-la-la..." Den spiller fort og det er ei dame som syger :) Skriv alle forslag. På forhånd takk!

5549388[/snapback]

 

 

 

Paradisio "Bailando"?

5549404[/snapback]

 

 

YEAHHHh! Thanks bro! :thumbup:

Endret av << Alex >>
Lenke til kommentar
Hva heter den "Severin Suveren" sangen som kommer med jevne mellomrom på TV?

5549534[/snapback]

Wikipedia, serru, det er saker.

 

Fjellvettreglene i mediene

 

Gjennom mange år har fjellvettreglene blitt presentert på NRK. På 1970- og 1980-tallet ble det vist idylliske bilder av fjellnatur akkompagnert av et musikkstykke mange ennå assosierer med fjellvettreglene. Musikken er en instrumentalversjon av «Daydream» spilt inn av Kringkastingsorkesteret med Ari Rasilainen. «Daydream» er skrevet av Raymond Vincent, Sylvain Van Holmen og David Mackay, og opprinnelig spilt inn med Frank Pourcels orkester.

 

«Daydream» er komponert i 1969 av Raymond Vincent, Sylvain Van Holmen og David Mackay. De to førstnevnte var medlemmer av den belgiske rockegruppa Wallace Collection, mens Mackay var deres australske plateprodusent bosatt i London. Enkelte strofer i melodien er hentet fra Svanesjøen av Tsjajkovskij. Originalversjonen av «Daydream» ble spilt inn av nettopp Wallace Collection og sangen var en stor hit i Europa i 1969. Rundt 1989 ble fjellvettreglene presentert i form av den eplekjekke skiløperen Severin Suveren (spilt av Åsleik Engmark), som det gikk galt for hver gang, men som klarte seg av ren flaks.

Lenke til kommentar

hva heter denne sangen: det starter med prating:en mannsstemme som diskuterer om det heter rouser eller cock, også noe om en bever eller no (på engelsk) også kommmer det no syning, går sånn her: datn-dærra da, datn-dærra da, datn-dærra-da ...eller no.. så personen snakker igjen:"why does we associate a cat with the most wounderful part on at womans body?" tror det er noe sånt. hva heter den sangen?

 

blir spilt mye på radioen! =)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...