Gå til innhold

Ingen Age of wonders III tråd


Anbefalte innlegg

Hvorfor er det ingen som diskuterer dette spillet?

 

Var selv veldig skeptisk, til jeg så Total Biscut sin video.

 

Alle sammenlignet det med Civ 5, noe jeg ikke er så stor fan av. men spillet er mer en blanding av Civ og Heroes of might and magic.

 

Så langt virker spillet mer som en verdig oppfølger til Heroes 3, enn de andre heroes spillene som har kommet siden 3eren.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, jeg ser på det som en stor dose HoMM2, en stor dose HoMM3 og en dæsj HD.

Forstår ikke hvorfor folk sammenligner det med Civ V i det hele tatt.

Spilte 19 timer i strekk fra det kom mandag 18:00, og så delte jeg det opp litt utover uka. Har vel rundt 30 timer nå. Veldig bra spill. Assassins er OP til tusen.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Min kritikk:

 

(1) Mangel på blod (Age of wonders 1 så mye finere ut når battlefielden var painted red)

(2) Ingen permament buff spells som feks fire halo/enchanted weps etc som en kan kaste på world mappet og varer til uniten enten dør eller det blir dispelled.

(3) Trebuchet er alt for OP, hvis en spiller cheese er det bare å bygge Trebuchet, den tåler og skader units alt for mye

 

Det som er bra er random events og at spillet er egentlig veldig polished sammenlignet med alt annet early access drit som kommer ut.

 

Jeg er enig i din post om spillet, men Age of Wonders er sin egen verdig sjanger/franchise på lik linje med HOMM og Civ spillene. (Selv om det egentlig er basert på MOM).

 

Synes det er mye bedre enn CIV5

 

EDIT: Soundtracken er det beste fra AoW1 og det er bare helt konge samtidig som det er improved <3

Endret av Gunman1986
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ja, soundtracket i AoW III er magisk.

 

Føler for øvrig ikke at det kan sammenlignes med Civ V. Det eneste de deler er vel hex og at begge er TBS.

 

True that, du får til og med lydfilene i FLAC format, synes det er overaskende hvor polished spillet egentlig er, feks elsker autocombat, men autocombat i battle samtidig som en kan skru opp hastigheten, har ikke prøvd Rogue enda.

 

Kanksje det aller beste med Age of Wonder 3 i forhold til den første er at hoved Helten ikke blir ustoppelig killing machine som i AoW1.

Lenke til kommentar

Hvorfor er det en verdig oppfølger til Heroes 3? Det er vel mye mer en verdig oppfølger til Age of Wonders 2. Synes ikke spillet har så fryktelig mye til felles med Heroes of Might & Magic-serien egentlig, (eller Civ for den saks skyld). Liker spillet godt, selv om jeg ikke er så veldig fan av UIet, og presentasjonen er litt rotete. Spillet hadde gjort seg bedre i 2D.

 

Synes kanskje spillet gaper over litt mange konsepter uten å gjøre spesielt mye ut av dem, men dette var nok et problem med de gamle spillene også. Det blir litt simpelt i forhold til Civlization.

Lenke til kommentar

Hvordan kan du si Age of Wonders 3 er mer enn oppfølger til Heroes 3 enn f.eks Heroes VI. Det er jo noe helt annet.

 

Må også si at jeg ser mer frem til Warlock 2: the Exiled som slippes 10.04

 

Btw: De sammenligner det med CIV5 fordi måten du bygger byer, units og bygninger er veldig likt CIV5. Måten du forsker på nye ting har også mye til felles med CIV5. Grenser og hvordan grensene utvider seg ligner på CIV5. Interface er jo nesten identisk til CIV5. Ja, spillet ligner faktisk veldig på CIV5 på mange måter, men det er selvfølgelig med en dæsj med andre ting også som ikke CIV5 har. Men jeg forstår ikke hvordan noen ikke klarer å se likhetene mellom CIV5 og dette spillet. Det ligner mer på CIV5 enn på HOMM.

Endret av Kron
Lenke til kommentar

Hvorfor ikke bare gjøre dette til en AoW3-tråd, i stedet for en tråd om at det ikke er en tråd. Da slår du to fluer i en smekk.

 

Om spillet: Har veldig lyst på spillet, elsker King's Bounty, HoMM og liknende spill, og dette ser og høres konge ut. Likevel avventer jeg inntil videre, så jeg får noe skikkelig å spille på. Hvor kravstort er det, er det mulig å spille det på en grei laptop?

Lenke til kommentar

Spiller det meste av strategispill men har ikke prøvd dette. Bedriver akkurat nå på med Expedition Conquistador, skjønner at det er store forskjeller her men er vi i samme gate når det kommer til den turn based combat delen? Sånn som også The Banner Saga etc? Isåfall er jeg interessert :)

Lenke til kommentar

Spiller det meste av strategispill men har ikke prøvd dette. Bedriver akkurat nå på med Expedition Conquistador, skjønner at det er store forskjeller her men er vi i samme gate når det kommer til den turn based combat delen? Sånn som også The Banner Saga etc? Isåfall er jeg interessert :)

 

Ja, combat delen ligner en del på Expedition Conquistador. Faktisk mer enn det ligner på combat fra HOMM.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Tipper mange nevner HoMM3 i sammenheng med AoW3 er fordi de var litt rivaler back in the days. AoW og Heroes er sammen noe av de beste minnene jeg har fra barndommen når det kommer til gaming, og jeg er helt i ekstase at AoW3 har kommet. Problemet er at ikke får spilt det før godt ut i mai da jeg bor i usa i et par månder uten tilgang til noe særlig til hw :(

Lenke til kommentar

Hei. Er det noen forskjell, eller i det hele tatt nødvendig å opprette/log-in på Triumph konto ? Foreløpig spiller jeg som Guest. Har eller ikke trengt å skrive inn nøkkel. Dette er GOG versjonen. Takk

 

Eneste grunnen til å lage konto er hvis du skal spille flerspiller om du har GOG-versjonen. Tror at om du har Steamversjonen så må du logge deg inn for å få tilgang til DLC, men ikke 100% sikker på dette. I GOG-versjonen er dette tilgjengelig også når du bruker "Guest".

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Spillet er bra, har ikke testa flerspiller.

 

Timene bare flyr når man først setter igang. Bare en turn til syndromet.

 

Noe som trekker ned er at i det øyeblikket man begynner å produsere tier 4 enheter så blir tier 1 og 2 enhetene utdatert. Men dem ser på måter å få balansert dette på.

Lenke til kommentar

Utrolig bra spill! Jo mer jeg spiller det dess mer liker jeg det. Overraskende dypt faktisk, liker spesielt systemet med klasser, da disse byr på mye variasjon. Det eneste jeg skulle ønske var at diplomati-systemet var mye dypere. De andre fraksjonene starter krig helt uten videre, selv etter gode tider meg fred. Det virker i det hele tatt veldig tilfeldig.

 

Kan fort bli den åndelige oppfølgeren til HoMM3

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...