Jump to content

Gunman1986

Medlemmer
 • Content Count

  824
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

364 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3328 profile views
 1. Hahaha Rivals er et reskin av et floppet mobil spill, EA kjøpte opp og klemte C&C klistremerke over. Scammers er ordet du leter etter.
 2. Hei Spill Journalist! Kan ikke nevne Open RA, Tiberium Dawn, Dune 2000, Warzone eller shattered paradise? Får ikke EA goodie pakker eller beta keys da eller hva? Vil dere slette denne posten for at jeg nevner disse spillene? Istedenfor støtte ekte gamere som lager mods til gamle spill med bedre engine, full multiplayer og nye maps GRATIS så shiller dere EA? EA? Really? Electronic Arts som ga oss? C&C Rivals? Er dere på gamer.no seriøse? Ikke rart det er ingen som har respekt for spill journalister noe lengre. Til de som vil spille gode gamle C&C så anbefaler jeg moddene nevnt ovenfor, hvis du er mest interessert i singelplayer anbefaler jeg på det sterkeste Tiberian Sun Warzone, det er total overhaul over combatten og mye bedre eyecandy i tillegg til verdnen føles mer alien/hostile enn i vanilla. For de som vil ha MP er Open RA og shattered Paradise fantastiske! https://www.openra.net/ https://www.moddb.com/mods/tiberian-sun-warzone (last ned Tiberian Sun client først) https://www.moddb.com/mods/shattered-paradise
 3. Sports arrangementer har lenge hatt politiske budskap fra svarte afro-amerikanere som gjør black power salute for likestilling eller fotball lag som Barcelona som handler for de lokale like mye om uavhengighet som kampen handler om fotball. At store bedrifter skal holdes ansvarlig for det deltagere sier er problemet her, hvis Blitzchung hadde ropt "ni@@4r 1-4-8-8" så burde ikke dette være noe av Blizzard problem men hans eget problemet han må da stå ansvarlig for personlig med sosial ostraciation og latterligjøring. Med personer som "Pallehysa" som mener bedrifter skal straffes for utspill til deltagere så ender vi opp med situasjoner som vi har nå hvor hvis du hoster en streaming kanal og en i chatten roper noe styggt så mister hosten sin kanal. En burde eller stille spørsmål hvorfor det er først nå store bedrifter vil sensurere personer og dette aldri var et problem tidligere. Som Cicero sa "cui bono": Who benefits?
 4. Veldig spesielt at det er inne å angripe bønderne nå. Jeg lagde en video hvor jeg besvarer grunnen til hvorfor Er rimelig pissed off pga de syke menneskene i NRK torturer dyr for å lage disse dokumentarene. Og folk vil ha mer? På tide å våkne rævva di!
 5. https://www.nrk.no/dokumentar/xl/bryter-loven-med-vitende-og-vilje-1.14595066
 6. That ship has already sailed, gi ut brukere sin konto og kreditt informasjon, scammer hvalene som kjøper deluxe skiten veske, jakke og nuka rum med dårligste skit kvalitet en kan bruke men tar 2000kr. Når de behandler sine største fanboys som nigerian scam victims sier det mye om hvordan de ser på sine kunder. Masse bugs og uspillbart spill, retconner hele serien for å shoehorn inn fallout memorables mens oxehorn er deres bard. Nei, Bethesda voldtar stakkars vault tec boy med 3-4 men nå selger de lille gutten på gata for microtransactions. Men "tøff" start er vell den journalistiske måten å si det på eller hva gamer.no?
 7. Ah jeg savner tiden med close combat, bf1942 og Medal og honor. Ingen som hylte og skrek om at historien må ignoreres pga rasisme eller språk er fysisk vold. Only 90's kids
 8. Nok en gang viser gamer.no sin ekte side som non-gamers. Veteraner har spilt på classic servere over en decade, men gamer.no vet ikke om det er veteraner eller newbies som klager. That being said så er noen av endringene fan classic servere har fikset som er bra er mindre exp penalty for være i group, som er latterlig funksjon i et mmo. Keep on shilling gamer.no slagordet deres blir vell snart "dont you Even have phones?".
 9. Hei millenial, vi ser du kjøpte en TV på Elkjøp, du vet ikke hvem vi er men vi lager fetish programmer for bestemordi, ville vært synd hvis du ikke betaler oss så vi kan fortsette den tjenesten, kanskje vi øker gebyret eksponensielt via inkassoselskap til vi kaster deg i fengsel eller går til din arbeidsgiver og tar pengene direkte. Hadde vært kjipt det eller hva? Du bryr deg vell om bestemordi? Du hører fra oss....
 10. De som mener arbeidere med 350k inntekt er en del av de rike burde bli straffet med 3400kr idioti avgift, 6800kr hvis de er med registrert samboer hvis jeg skal følge samme logikk som NRK fanatikerne.
 11. De er på både ytre venstre og ytre høyre og alt midt i mellom, du finner videos på youtube hvor yellow vests sloss med antifa yellow vests. Eneste som holder de sammen er velbegrunnet hatet mot politiske og finansielle eliten.
 12. Lisensen øker og hvis du er registrert med samboer må du betale dobbelt så mye... Jeg ser aldri på NRK men tvinges til subsidiere boomers'n sine zombie fetisher for TV. Alle taper bortsett fra boomer og hipster freaks som liker NRK. Som caffe latte damene i USA sier "It's the current year!" på tide å begrave the living dead mediene i fortiden hvor de hører hjemme.
 13. Det er nesten slik at NRK vil gjøre seg selv til mål når de undertrykker folket på denne måten. Enda et tegn på at Boomers ikke dør ut raskt nok, trodde aldri jeg kom til å bli enig med Star Trek episoden hvor det er dødsdom å fylle 60år, men her er vi.
×
×
 • Create New...