Jump to content

Gunman1986

Medlemmer
 • Content Count

  826
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

367 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

3642 profile views
 1. Kan bare si at lydplanken jeg kjøpte til 10k var rett og slett drit i forhold til hva jeg kunne fått hadde jeg kjøpt annet system. Den fungerte helt grei men maks lyden var ekstrem lav, etter tre år så stoppet den også fungere elektronisk, har prøvd feilsøkt i flere dager og måtte til slutt bare gi opp og koble fra systemet. Kan godt være lydplanken jeg kjøpte var dårlig eller jeg bare var uheldig, men jeg trodde den var bra helt til jeg var hos brodern som hadde et lydsystem med høyttalere til halve prisen som var ti gange bedre. Hvis ingen med mer kompetanse enn meg svarer på denne tråden så anbefaler jeg ringe litt rundt til soundgarden eller hifi klubben og sjekke hva som er best. Jeg hørte bare på en selger som egentlig ikke visste hva de reklamerte for.
 2. Som en av acolyte of the church of roberts som virkelig ble solgt på konseptet og brukte over 2000kr på spillet bare for å vise at PC ikke er død så har jeg allerede vært gjennom five stages of grief når det gjelder SC. Anbefaler alle som er som meg til å sjekke ut et spill som heter Starbase, forhåpentligvis kommer det ut før nyttår, ut ifra alle ingame gameplay videoene så ser spillet helt fantastisk ut, til og med mye mer dybde enn SC. Det har basebuilding, raiding, mining, construction(ship design), trading, transportation og til og med diplomacy hvor de to største fraksjonene er delvis developer kontrollert i konstant krig mot hverandre så kan en også danne sine egne nøytrale eller pirat fraksjoner. https://youtu.be/vAUOPHqx5Gs
 3. Hahaha Rivals er et reskin av et floppet mobil spill, EA kjøpte opp og klemte C&C klistremerke over. Scammers er ordet du leter etter.
 4. Hei Spill Journalist! Kan ikke nevne Open RA, Tiberium Dawn, Dune 2000, Warzone eller shattered paradise? Får ikke EA goodie pakker eller beta keys da eller hva? Vil dere slette denne posten for at jeg nevner disse spillene? Istedenfor støtte ekte gamere som lager mods til gamle spill med bedre engine, full multiplayer og nye maps GRATIS så shiller dere EA? EA? Really? Electronic Arts som ga oss? C&C Rivals? Er dere på gamer.no seriøse? Ikke rart det er ingen som har respekt for spill journalister noe lengre. Til de som vil spille gode gamle C&C så anbefaler jeg moddene nevnt ovenfor, hvis du er mest interessert i singelplayer anbefaler jeg på det sterkeste Tiberian Sun Warzone, det er total overhaul over combatten og mye bedre eyecandy i tillegg til verdnen føles mer alien/hostile enn i vanilla. For de som vil ha MP er Open RA og shattered Paradise fantastiske! https://www.openra.net/ https://www.moddb.com/mods/tiberian-sun-warzone (last ned Tiberian Sun client først) https://www.moddb.com/mods/shattered-paradise
 5. Sports arrangementer har lenge hatt politiske budskap fra svarte afro-amerikanere som gjør black power salute for likestilling eller fotball lag som Barcelona som handler for de lokale like mye om uavhengighet som kampen handler om fotball. At store bedrifter skal holdes ansvarlig for det deltagere sier er problemet her, hvis Blitzchung hadde ropt "ni@@4r 1-4-8-8" så burde ikke dette være noe av Blizzard problem men hans eget problemet han må da stå ansvarlig for personlig med sosial ostraciation og latterligjøring. Med personer som "Pallehysa" som mener bedrifter skal straffes for utspill til deltagere så ender vi opp med situasjoner som vi har nå hvor hvis du hoster en streaming kanal og en i chatten roper noe styggt så mister hosten sin kanal. En burde eller stille spørsmål hvorfor det er først nå store bedrifter vil sensurere personer og dette aldri var et problem tidligere. Som Cicero sa "cui bono": Who benefits?
×
×
 • Create New...