Gå til innhold

Lumia 1520 tråden


Anbefalte innlegg

Sendte min første 1520 tilbake grunnet et "pop" i høyttaleren litt etter at den har laget en lyd. Virker som om min nye gjør akkurat det samme. Flere som har dette? Virker som det blir verre jo mer lyd den lager. Hvis jeg for eksempel spiller litt musikk er ulyden veldig høy. En reboot roer problemet litt igjen, men det kommer raskt tilbake.

 

Min tredje telefon har akkurat samme feilen. Det må da være flere enn jeg som oppdager dette? Verkstedet til Nokia har godkjent feilen på min første telefon, så det er ikke bare noe jeg innbiller meg.

Endret av qweac
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har sett på en Nokia Lumia 625. Da dem påsser på det busettet jeg har er den bra. kam strekke meg itil 2000 og hvilken Nokia Lumia tlf er best da. Eller er det andre gode tlf til den prisen. Må ha god batteri

Til prisen den blir solgt for nå, vil jeg si at det er mye mobil for pengene. Minnet kan utvides med 64gb minnekort.

Men vær oppmerksom på at ikke alle apper kan kjøres på 625 pga 512mb ram.

De fleste andre Lumiaer ligger over 2000,-

Hvis du vil ha stor skjerm og veldig godt batteri ville jeg gått opp til Lumia 1320, men den er på 2500,- på Elkjøp. Du finner neppe noen bedre til den prisen.

En annen (og grovt undervurdert) Lumia er 820. Hender den er på tilbud under 2000,- masse mobil for pengene.

Ellers er 630 på vei, den blir nok dyrere, men muligens synker de andre noe i pris når det kommer nytt.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

...Har også bestilt deksel til den. Nillkin ultra slim. Har foret den med et 64gb minnekort å det er som en drøm. Endelig på tide at lumia har støtte for det.

 

 

 

 

Lurte på om du har fått skiftet dekselet? Jeg har sett litt på videoer på demontering og det ser jo greit ut egentlig, men hva når mannen i gata gjør dette? Har du fått det til, trengte du noe spesielt verktøy og var det noen tilkoblinger når du tar av dekselet?

 

Eller er det kanskje ikke batterideksel du har kjøpt men et vanlig beskyttelsesdeksel?

Endret av VetHug
Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Hvordan er det å ha en 6" skjerm til daglig? Passer inn i bukselommer uten ubehageligheter?

Ser det er noen som har gått fra Note 3 (5.5") til Lumia 1520. Kjennes telefonene annerledes ut, størrelsesmessig?
Har en 4.7" LG nå, men jeg syns denne blir for liten. Har kikket på et par 6", men er usikker på om jeg heller skal gå for noe i 5.5" størrelsen. Hva sier dere? 6" eller 5.5"? Eller vil jeg ikke merke noe nevneverdig forskjell i bruk eller i lomme?

Lenke til kommentar

Har hatt telefonen noen uker nå med siste versjon av Windows 8.1 og skal jeg finne negative ting må det kun være størrelsen i enkelte settinger.

 

På reise er det perfekt å ha stor skjerm. Så utrolig deilig å surfe på denne. Bruker den ikke mye til film, men noe youtube. Perfekt.

 

Alle bukser jeg har glir den ned i frontlomme, men det er ikke alle bukser som liker at jeg sitter ned med den :) Passer til alle innerlommer på jakkene også, akkurat ;) Bør ikke ha større hvertall.

 

Telefonen er såpass stor at du ikke enkelt greier å surfe på den i det skjulte på møter, He He, men men..

 

Dette er en to-hånds-taste telefon, ikke enkelt å skrive med en hånd selv om det går aaaakkurat, men tungvint. Med to hender er det enkelt og greit.. Prøvde å skrive med to hender på liggende tastatur og det er heller ingen høydare, som å skrive med en hånd; det går, men ikke det jeg vil fortsette med.

 

Skulle jeg byttet inn denne måtte det bli med 930 men jeg er veldig fornøyd med denne :) Glad jeg valgte å prøve denne modellen.

Lenke til kommentar

Begynner å bli lei iPhone 5sen min og den lille skjermen.

Gikk til den fra Ativ S da jeg mistet den i en bøtte med vann og trengte ny telefon pasta pronto og 1520 hadde ikke kommet ut i butikkene :)

 

Størrelsen plager meg ikke, men vil gjerne ha en telefon som varer ut dagen med strøm, gjør 1520en det? :)

Lenke til kommentar

Lader telefonen hver natt, men som regel er det en god del strøm igjen (i starten greide jeg å tømme den lett uten problem, da klådde jeg så mye på den ;) )

 

Men nå tester jeg ut batteriet litt . Har 4G aktivert, ikke WIFI eller posisjon. Snakker i telefonen, sender sms, Facebook på bussen og bitte litt surfint, wordfeud, oppdatering av epost hver time (4 kontoer). Det er det jeg vil kalle minimumsbruk, jeg er ikke på telefon HELE tiden. 1 dag og 12 timer etter har jeg 58% strøm igjen. Skal holde ut noen dager og se om jeg får til 3 dager med "lite bruk".

 

Det jeg bruker mest strøm på til daglig er mine 2 x 75 minutter på buss/bane der jeg har musikk over 4G som sendes over Bluetooth, det tar en god del av batteriet. Ellers mener jeg at jeg ser endringer dersom jeg slår av autorotasjon, men har ikke bevis enda, skal gjøre en ny test av det etterpå.

 

Kan ikke klage over batteriet, akkurat, det ser ut til å være helt på høyde med andre telefoner jeg har hatt

Lenke til kommentar

Konas 1520 holder ca. 3 dager mellom hver lading...

Fortsatt på 8.0, blir moro å se hva 8.1 og Lumia Cyan gjør med batteritiden.

 

Ser ut som siste oppdatering av 8.1 hjalp på 1020. Ut av lader kl. 6 i dag, har brukt radio via headset i hele dag. Mobilnett, WiFi, posisjon og Bluetooth har stått på, ca. 1 time webtv, surfing, en del bilder. Har igjen 75% nå kl. 16

Lenke til kommentar

Virker greit :)

Da får jeg kvitte meg med iPøøøn og skaffe en 1520 (hvis det ikke kommer en ny utgave nå rundt sommeren)

Det eneste jeg vet kommer i sommer er vel 930, men den har vel igjen litt dårligere batteritid enn 1520. Støtter heller ikke mikroSD. Tror det ligger en 1520 på bruktmarkedet om du vil spare litt cash og den ikke har blitt solgt enda.

Lenke til kommentar

Her er noen erfaringer etter 3 ukers testing.

 

 

Hva jeg liker:

Microsoft har laget ett ganske raskt brukerinterface. Føler jeg har mindre treghet i brukermenyene enn i Android. Nå skal det legges til at samme ikke kan sies om flere av applikasjonene.

Kameraet er veldig bra, spesielt bildestabilisatoren er rå.

 

Hva jeg ikke liker:

Internet explorer - tregt i seg selv. Om ikke det er nok så oppfatter de fleste nettsteder jeg bruker min telefon som en pc, så de sender meg ikke til tablet- eller mobil-utgaven, så jeg ender opp med en tung side.

Windows store - uoversiktlig, dårlig organisert og backet av en søkefunksjon som er helt elendig.

Windows store - elendig utvalg apps. Veldig vanskelig å tolke andre brukeres anbefalinger for ulike apps.

Zoom - Selve Windows phone OS-et er ikke laget for store skjermer som 1520

Finger-trøbbel - strever med å scrolle nedover en hjemmeside og telefonen tror jeg trykker på diverse lenker.

Strømsparefunksjonen er satt for aggresiv i selve OS-et, både Wifi og bakgrunnsapper oppfører seg rart. Wifi kobler ut etter en gitt tid, og apper som skal gjøre sine saker i bakgrunnen har plutselig krasjet eller ikke mottatt data.

 

Oppsummering:

- 4500 raske for ett 1500 kroners kamera og noe eyecandy er lite fornuftig.

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...