Gå til innhold

[Løst] Lavprofil skjermkort og sli/crossfirex?


Skrollan

Anbefalte innlegg

Heisann, jeg er i ferd med å starte ett prosjekt jeg har tenkt på siden 2007 og endelig har jeg pengene til det :-P men dette innebærer at jeg finner lavprofil skjermkort som støtter sli eller crossfirex godt... Nå skal det nevnes at jeg ikke har drivi aktivt med data på godt og vell to år så aner ikke helt hva som er bra eller dårlig på markedet... Og, ikke spør hvorfor jeg vil ha sli/crossfirex og heller ikke hvorfor jeg skal ha lavprofil, sånn er det bare, jeg bare lurer på om det eksisterer ett brukbart kort? :-)

 

På forhånd takk for svar...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du kan vel ha to riser-kort ja. Men om du får plass til to fulle kort med riser-cable vil jo spørs veldig. Med SLI så trenger du også en SLI-bro mellom kortene som gjør det mer komplisert å plassere.

Nye AMD-kort som r9 290 kan klare dette uten noen CF-bro, som gjør det vesentlig lettere. Men det er nok mulig ytelsen blir bittelitt dårligere pga høyere responstid når du har riser-cable.

Lenke til kommentar

Hmm, hele tanken bak dette er jo å få sli eller cfx inn i ett bitte lite kabinett, finnes det da en reiser som går over 2 stk pci 16 med to utganger? (Formulerte jeg dette riktig?)

 

Edit: riser kabel?

Med mindre du planlegger å kjøpe skjermkort i prisklassen fra 3000 kr og høyere er det idioti på høyt nivå å gå for SLI/CFX ved innkjøp.

 

Ja, PCIe riser kabel med et skikkelig skjermkort som GTX 760 eller R9 270X er mange ganger bedre enn å kjøre CFX med to stk R7 250X

Lenke til kommentar

Er vel egentlig klar over at dette er idioti, men det er ikke poenget her, hele poenget er at jeg har hatt lyst til å prøve dette lenge, men med to reiser kabler og en bro så vil jeg ikke merke så mye tap av kraft? Tenker på at kablene kan bli en flaskehals? Kan også hende det blir skjermkort i 3k klassen, alt skal vannkjøles så lenge jeg finner en vannblokk som ikke tar mer enn en slot så spiller det egentlig ingen rolle ;-)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...