Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Begynner å bli på tide å kjøpe nytt grafikk kort til komplett game'ren min. Har et MSI B75MA-P45 Hovedkort (gpu: asus 560 TI dual top. 2gb) og tenkte å skaffe med nytt kort og evt psu om nødvendig til rundt 2,5-4K. blir rett og slett for vanskelig for meg å vite hva som passer og ikke. På forhånd takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvilken PSU har du nå da?

 

Skal du bare ha en generell anbefaling, ville jeg tatt en kikk på Corsair HX-serien. Med et skjermkort fungerer 650W fint, men jeg anbefaler at du går høyere.

 

Når det kommer til skjermkort, gå for et GTX 770 som noen her tidligere nevnte. Om du trenger alternativer på AMD-siden, er R9 290 eller oppover hva du bør sikte mot.

Lenke til kommentar

lite vits med ny PSU om den du har i dag fungerer greit.

Nja, men hvis skjermkortet er mye kraftigere enn det forrige han hadde. Altså hvis det nye er mye sterkere så trenger han jo større effekt på PSUen slik at den kan levere til GPU. Ellers, hvis man har en del til overs så er det ingen grunn til å bytte PSU. :)

Lenke til kommentar

Men hvorfor skal man ha så absurd stor strømforsyning? Bare å se på effekt-lista når Hardware.no tester skjermkort. Det tallet som står der er totalt for pc'n, inkludert hovedkort, skjermkort, cpu vifter og harddisker. De færreste kommer over 350W.. Så hva skal man med en strømforsyning på 750W ++ ?

Jeg har en 600W idag, og den er ikke lunken engang

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...