Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Hva gjorde du første gangen?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jomfruer som vi var og begge var yngre enn det magiske tallet for lovlig seksuell alder hadde vi bestemt oss for å ha sex allerede 7 måneder etter kjærlighet ved første blikk. Dette startet med en hel del gnuing og fingring i starten, fordi det var ikke enkelt å stappe den inn, helt ærlig var jeg ikke sikker på om jeg skulle få den inn i det hele tatt, men til slutt glei den inne som smør på en varm stekeplate. Den sensasjonelle misjonærstillingen var endelig et faktum. Jeg var litt redd for at det kanskje skulle gjøre ondt eller at hun skulle begynne å blø, men det erotiske samspillet som varte i herlige 20 minutter og lydene som kom ut av henne beviste i mot min teori.
Etter denne gangen, og pluss noen ganger til, ble misjonærstillingen veldig kjedelig etterhvert og de minuttene vi holdt på bare lavere og lavere og forholdet tok slutt etter 4 år.

Lenke til kommentar

En slags misjonær i sofaen i stua, fikk knapt nok med meg at hun putta pistolen i hylsteret og jukka noen ganger før det var over (sånn jeg husker det iallefall)

 

 

Dette var med ei jeg hadde vært sammen med tidligere som i tillegg hadde med seg en venn som satt alene i kjellerstuen og venta..

Lenke til kommentar

Misjonæren, utrolig gørrl følte jeg måtte få det unnagjort. Angrer i ettertid.

 

Samme her. Jeg er for øvrig mann.

 

Jeg vil ikke si at jeg angrer, for det var utrolig viktig for meg at jeg fikk det unnagjort. Men på samme måte som man kan fjerne en verkebyll på særdeles ubehagelige måter eller mindre ubehagelige måter, hadde jeg vel prøvd å få ordnet meg annerledes hvis jeg skulle gjøre det på nytt.

 

Men sånn er livet...

 

Anonymous poster hash: a2c78...259

Lenke til kommentar

første gangene var totalt fail, med en underlig dame jeg hang med, som _KREVDE_ at vi skulle bruke kondom... Så det var turn off og drive å træle med kondomet osv og det hele ble mislykket. Etter noen sånne forsøk, endte det forholdet og jeg traff en annen som brukte meg som rebound siden hun selv hadde blitt dumpet. Hun "hjalp" meg til å få det til skikkelig.

også hun "krevde" kondom, og kondom fjerner jo noe av nytelsen. Så det var også fail, fram til etter ett par forsøk det ble ordentlig godt, UTEN kondom og det samleiet der glemmer jeg faktisk aldri. var såklart EDRU.

 

Holdt på i kanskje 25-35 intensive minutter i misjonæren, i ett trangt lite soverom i hennes leilighet med en seng som var pressa inn der. Så det første vellykede samleiet var faen meg godt! :) Så gikk det 4 uker og ble dumpa da og gitt! :) I mellomtiden hadde hun ligget med ex'en sin også... Så like greit at alt slutta så fort.

Dessuten, hadde hun også pult en kompis av meg (dette var veldig dårlig fyllesex ifølge hun, og i tillegg hadde kompisen min mindre kølle kunne hun fortelle :p )

Så egentlig bare gode minner fra den jenta der, historier jeg kommer til å humre over inni meg til jeg blir gammel og grå :)

Endret av ragge_jz
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Gjest Bruker-182691

 

 

Omg, noe så prippent, kondom er smart. For alt du vet kan det henne hun krevde det slik at du slapp å få hiv!!!!!!!

Endret av Bruker-182691
Lenke til kommentar

Tre dager marathon på et 4stjernes hotell, prøvde det meste. Hun jeg var med hadde greit med erfaring, og jeg var såppas selvsikker at det gikk veldig bra, hadde ingen trang for å si at hun var min første.

Møtte henne første gangen 3 dager før, kondom var da en selvfølge.

Endret av multisync
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...