Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

[Løst] Trekant drama?


Anbefalte innlegg

Dette er en ganske komplisert greie for meg, og ganske lang tekst for mange av dere.

Tar kort version :-)

 

I sommer fikk jeg meg en kjæreste som jeg vil si er den beste og snilleste gutten jeg har vært sammen med.. Men vi fikk et avstandsforhold etter hvert fordi han skulle studere i utlandet.. Jeg går på folkehøyskole og har blitt god venn med en gutt der oppe. En type gutt som jeg vet at kanskje ikke er det beste å være "venn" med, likte han ikke begynnelsen fordi han virket så alt for høy på pæra og ovenpå.. Har allerede ligget med 3 av jentene på skolen vår og jeg kjente han ikke ordentlig.. Men så har vi to en felles venninne som sliter med bullimi., og vi har da gjort sinnsykt mye for å prøve å få hun til å bli bedre.. ( man blir veldig oppå hverandre når man går på folkehøyskole)., og da ble jeg kjent med en helt annen side av han, at han egentlig er en sinnsykt bra gutt og at det ikke er rart at jentene faller som fluer..

 

De 3 siste ukene før kjæresten min kom hjem var han kanskje innom rommet mitt 4 ganger om dagen og bare snakket., og ja, det ble plutselig en veldig sterk tiltrekning der. Så mye at jeg måtte be han om å gå ut av rommet fordi jeg fortsatt var i et forhold. Det endte med den siste uken at han kysset meg.. Fikk så klart kjempe dårlig samvittighet og fortalte dette til min daværende kjæreste ., han ble kjempe lei seg såklart .. Men ville prøve å nyte jula. Så vi hadde det kjempe koselig, men bestemte oss for at det beste for begge var at vi avsluttet når han dro og heller se hva som skjer når han kom hjem igjen om 3mnd.. Var mest jeg som ville det fordi jeg har mistet litt følelser. ( ikke pga denne gutten men pga mangel på nærhet og avstand)

 

Nå er det to dager til jeg skal tilbake på skolen.. Og jeg vet ikke hvordan jeg skal forholde meg til denne andre gutten., vet liksom ikke om han bare er ute etter en ting eller om han faktisk virkelig er interessert, og det er litt skummelt. Vil heller ikke at han skal tro at forholdet vårt endte pga han. Spurte han til slutt når han var så mye inne på rommet mitt om hva han egentlig ville,, og han sa det ikke var at han ville få seg noe, men tvilen henger i meg. Et annet dilemma er at denne jenta som sliter med bullimi er en av mine beste venninner der oppe og hun er interessert i han.. Og hun vet ikke at han liker meg., hjelpes, What to Do ?

 

Anonymous poster hash: 673a0...b44

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har postet for en time siden kl halv 4 virker som du tenker mye på det. Jeg tenkte på han gutten som du føler at du har begynt å få følelser for hvor gammel er han og hvor gammel er du ? Er han mye eldre ? Samme alder ? Hva er det dere snakker om eller hva er det han snakker om når han kommer inn i rommet ditt? Det at han har ligget med 3 jenter på skolen din vet jeg ikke om du har fått bekreftet av de jentene eller bare han. Men kan hende at han har blitt forelsket i deg? Flørter dere ? Eller bare han ? Jeg syns du burde flørte med han hvis du eventuelt vil prøve å bli sammen med han og kanskje da etterhvert se om han er desperat etter sex hvis han er det den første uken så er han bare ute etter et ligg, når det gjelder venninna di så hjelper det ikke når han liker deg, du bare sier til hun "at han liker meg og at du tror at du begynner å like han også" da vil hun forstå. Selv om det kan såre hun så vil hun innse til slutt at det ikke var Gjensidige følelser mellom de.

Endret av nike10
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Først må du finne ut om du vil hore litt rundt å ha deg gøy, eller være "prektig" og ordentlig. Dersom du midlertidig avsluttet forholdet med han forrige grunnet litt manglende nærhet, er det utvilsomt ikke den store kjærlighet.

 

Har ikke nok på han fyren du møtte på folkehøgskolen, men virker som den frie typen. Du kan jo høre med de tre andre jentene han lå med. Om de bare var villige i starten, eller om han manipulerte dem for å få seg noe.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Okei, takk fo svar :) er det mulig å få denne tråden som løst og fjermet nå? mvh TS

Anonymous poster hash: 673a0...b44

Jeg kan sette tråden som løst, men vi fjerner ikke tråder fra diskusjon.no etter forespørsel, da de kan være av verdi for andre. Du kan også være trygg på at din bruker og tråd er anonym.

 

Lykke til videre :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...