Gå til innhold

Romjulsalg


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Generelt har prisene gått opp p.g.a at kronen har svekket seg betraktelig det siste året. Miele W 3000 selges billig p.g.a ingen vil kjøpe den modellen, design fra 1999, hehe.

 

Den er ikke akkurat billig når den koster 10K, tror heller ikke designet har så mye å si på en vaskemaskin, ikke for min del anyway, om den fungerer og vasker rent samt er billig i drift så er det innertier hos meg den skal ikke akkurat stå i stua heller.

Lenke til kommentar

 

Den er ikke akkurat billig når den koster 10K, tror heller ikke designet har så mye å si på en vaskemaskin, ikke for min del anyway, om den fungerer og vasker rent samt er billig i drift så er det innertier hos meg den skal ikke akkurat stå i stua heller.

 

Den koster 3995,- hos Elkjøp når romjulssalget starter. Det må jo bety at de ikke får solgt den, så de må kutte prisen såpass.

Endret av fwj__
Lenke til kommentar

Lefdal har kommet ut med reklame for romjula (27 til 31.12). Usikker på om dette gjelder kun i butikkene? Noen bra tilbud slik som Samsung HT-E6750W til 3995,- som er 1000 kr billigere enn den noen gang har vært.

 

Kunne kjøpest i nettbutikken i går, nå har de fått kalde føtter og er kun tilgjengelig i 12 fysiske butikker.

 

Etter å ha lest litt rundt på nett i det siste så ser det ut som om de fleste sliter med at lyden er ute av sync på alt annet enn Blueray spilling.

 

Har sett på dette anlegget siden det kom ut og har flere ganger lagt det i handlevognen hos Lefdal, men jeg tror ikke jeg kommer til å kjøpe det om det da ikke kommer ned i 3000,- noe jeg tror det neppe kommer til å gjøre, tror nok dettte er det laveste dette blir solgt for, butikkene skal nok kvitte seg med det og heller selge arvtakeren HT-F9750W som ligger til 11000,- i skrivende stund

 

Er også skeptisk til lyden i det og spesiellt om ikke lyden er i Sync.

Lenke til kommentar

Fikk kampanjeavis fra lefdal på epost. Var der på morran og endte opp med tab 3 10.1 til 1990 :) var ikke den eneste som møtte opp! Sjeldent syn at nett- og butikkpris stemmer overens

 

Komplett.no hadde den til samme pris før Jul, så er vel ikke akkurat tilbud, regner med de synker mer i pris, kommer tross alt ett nyttårssalg også ;)

 

Btw, folk er sprø, jeg var innom Expert i 11 tida i dag (no stress) for å se etter en Toshiba 1Tb ekstern harddisk som de skulle ha til 399,-, korga hvor de skulle ligge var fullstendig ribbet, jeg spurte om de hadde flere igjen, ekspeditøren bare smilte og sa nei det hadde de ikke, det hadde vært kø siden 06.30 hehe :)

Endret av Dragonlove
Lenke til kommentar

Corsair Vengeance 1500 til 299 er vel billig? vurderer om jeg skal gå for dette eller AKG K912E hos Elkjøp til 199, tips til hvilket jeg burd gå for? skal brukes til film og musikk for det meste.

 

Akg sine dyrere headsett er jo meget bra, om det gjelder det samme for de billige vet jeg ikke, kan du ikke bare kjøpe begge og teste de for å levere tilbake det du ikke er fornøyd med da?

Lenke til kommentar

kjøpte kenwood major med fullt tilbehør til 1995,- på elkjøp i går. videre en bose soundlink bluetooth speaker II for 1295,- i samme butikk. svært gode priser vil jeg tørre å påstå - i alle fall på blåtannhøytaleren. nesten så det frister å kjøpe en til.

 

var forøvrig stor kø i butikken da jeg møtte opp kl. 06.00.

Endret av ostenxx
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...