Gå til innhold

Vil ned i vekt !


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg er en gutt på 21 år som gjerne vil ned i vekt men er usikker på hvordan jeg skal begynne.

 

Høyde 204cm

Vekt 143kg

 

BMR: 2867

PAL : 1.3

Beregnet Energibehov : 15605 KJoule

 

Vet ikke om det over gir mening xD

 

jeg studere IT så det blir jo en del sitting og ikke så mye tid til trening. men går en times tur et par dager i uka og mer hvis jeg har tid. I ferier er det en tur hver dag :) Spiser ganske mye usunt og drikker masse cola xD klarer ikke slutte med det men skal prøve nå og nå SKAL jeg klare det !

 

Noen råd ? ALT blir tatt imot med ett STORT smil :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg veide ikke fullt så mye som du gjør (i overkant av 130 på det tyngste), men er til gjengjeld vesentlig lavere (190), og jeg har gått ned i underkant av 20kg ved rett og slett å ta kontrollen over hva jeg spiser. Jeg bruker appen myfitnesspal og sørger for å få i meg rundt 2000 kcal hver dag (med noen utskeielser her og der, typisk i forbindelse med sosiale aktiviteter). Sammen med en del tung styrketrening har det fungert strålende. Fokuserer på å få i meg nok proteiner (mål om 175g hver dag), spiser mest rent kjøtt og grønnsaker samt varme ferdigretter når jeg "må", og har hatt god og sunn (vil jeg påstå) framgang på den måten.

 

For min del funket altså cold turkey-metoden best. Kutt ut alt av brus, godteri og kaker osv. og spis sunt. Lag mat fra bunnen av og viktigst av alt: få kontroll.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...