Gå til innhold

Kan man bestille fra utlandet?


Fjomsen

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er en helt annen etterspørsel etter PS4 enn Xbox One. PS4 ser ut til å være utsolgt mange steder i de store landene også. Det stod blant annet over 1000 utenfor Sony Center i Berlin allerede tidlig i går kveld.

 

Ebay er mulig, men man må nok betale 6000-7000 kroner + frakt.

Det viser at Sony har trykket på de rette knappene, mens Microsoft har vel trykket på alle de feile knappene, for så å innse feilene, og forsøke å ro seg i land, men skaden var allerede gjort.

 

Merkelig strategi fra MS, all den tid X360 faktisk lenge var ansett som den bedre konsollen, blant PS3 og X360. Det lå jo an til at MS kunne kapitalisere på dette og få en virkelig fulltreffer denne generasjonen, men så har de heller gjort mange feil, og det har Sony kapitalisert på til gangs. Disse feilstegene startet vel allerede for par år tilbake, da Sony begynte å spise inn på ledelsen X360 hadde salgsmessig og anseelsesmessig.

 

Spillmessig så er det vel ingen virkelig kvalitetsspill som kommer ut til PS4 og XBOne på en stund, så her har markedsføring vært den utslagsgivende faktoren. Xbox One kunne jo hatt Forza 5 som den store lanseringstittelen, men det virker mer som et spill som har blitt forhastet for å være klar til lansering, enn en veloverveid avgjørelse fra MS sin side.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...