Gå til innhold

Backpacking


andjon

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg har ingen annen erfaring enn den jeg har fått fra andre reisende jeg har møtt, henholdsvis backpackere i Asia. Flere har hatt jorda-rundt billetter og har vært meget fornøyde med dette og jeg har hatt inntrykk av at de har fått den veldig billig i forhold til hvor mye de har flydd.

 

Det er veldig enkelt å finne ut om det blir lønnsomt for deg å kjøpe en slik billett om du setter opp en "grov" reiserute og regner ut hvor mye det vil koste deg å bestille en-og-en tur.

 

Om du kjøper en halvårsbillett til 20-30.000kr bør du absolutt vurdere en kanselleringsforsikring i tilfelle sykdom underveis..har møtt folk som har vært 2mnd på vei, sjuke som døden sjøl, som da synes det er trist å måtte avbryte sin livs reise.

 

Det er også greit å vurdere graden av fleksibiliteten i reisepakken. Om du vil ha en fastsatt reiserute eller om du booker turer underveis på reisen. Min erfaring er at planer er til for å brytes når man er på loffien..

Lenke til kommentar

Jeg også reiser alene og det er uten tvil den mest sosiale måten å reise på :)

 

For øvrig...jeg ville ikke kjøpt en slik pakkebillett om ikke du har planer om å reise på kryss og tvers av kontinenter.

Jeg bestilte til eks. en innenlands flybillett igår fra Hanoi til Hue (nord-Vietnam til sentral-Vietnam) for 65 dollar over nett, dette til tross for at jeg vet det er billigere å handle billetten på gata når jeg er der..

Jeg fløy fra Bangkok til Phnom Penh i September for 130 dollar...og herfra kan man jo reise på alle mulige andre alternative måter..

Men som sagt, skal du innom Australia, Afrika eller USA og i tillegg planlegger å fly innenlands der vil det nok lønne seg :)

 

Jeg er egentlig litt spent på hvordan en slik pakkebillett fungerer og hvor mye den koster. restriksjoner og regler for hva du må forholde deg til? Post gjerne litt info om du finner deg en billett :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...