Gå til innhold

Xbox One Importstatus (betalings/leveringsstatus)


SIR WOLFIE 87

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Har selv en fra Frankrike, fungerer utmerket! Både med voice commands og TV gjennom xboxen. Når den lanseres i Norge vil du enkelt kunne endre språket i settings. Funker den ikke, tar du kontakt med MS butikken i norge og får igjen pengene. "Xbox, Skype" helt konge:)

Awesome , det blir et kjøp fra tyskland etter jul , når penger kommer inn på konton :)

Lenke til kommentar

da har min blitt sendt, fikk day one. med en gang jeg kom på live chaten deres sa de at det var en feil med mesteparten av ordrene som ikke var blitt sendt og måtte bestilles på nytt. 10 min etter jeg snakket med han ble pakken sendt og den er på vei til flyplassen i nederland nå. :) Ringte også en fra Microsoft Norge 5 min etter jeg hadde fikset på ordren, og sa omtrent det samme og tilbydde seg og bestille ny for meg( hadde gjort det fra den tyske siden da). det som var litt funny var at han fra MS norge var i samme situasjon som meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Fikk en skikkelig dårlig start på X1 opplevelsen ved første forsøk, men denne gangen har alt gått som en drøm:

 

1. Bestilte FIFA bundle fra Tyskland på søndag (kanskje det var lørdag) ettermiddag, og jaggu fikk jeg den levert på døra på jobb i dag kl. 13:30 av en UPS sjåfør som denne gangen faktisk ringte 2 ganger for å avtale møte. Var bare fryd og gammen, gud hjelpe hvor mye enklere det er når man er litt løsningsorientert og bare plukker opp telefonen. UPS rettet opp mye av det dårlige inntrykket fra sist runde.

 

2. X1 maskina (bank i bordet) er feilfri, ei stille vifte og ikke no tull med disk drevet.

 

3. Selv om jeg ble tilbudt refundering av penger for den første X1 velger jeg nå å beholde den til de blir releasa i Norge og tar den "enkle" ruta for reklamasjon. Leste nemlig det som står med liten skrift, og der står at penger for frakt ville blitt trukket fra summen de refunderte, og ved en rask sjekk på UPS sine sider kunne de potensielt blitt så mye at det er ikke verdt det. Akkurat dette hadde jeg tenkt å ringe og spørre om er tilfellet, men lar det bare ligge nå som jeg har fått en ny X1 i hus.

Endret av bas
  • Liker 3
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...