Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

[Løst] Skjermen flimrer i spill


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Har lett en stund på nettet nå etter en løsning på mitt problem, men har ikke funnet noe.

 

Problemet mitt er det at når jeg åpner et spill i fullskjerm så flimrer bildet noe veldig. Virker som skjermen flimrer hver gang bildet "oppdaterer seg". Dette tror jeg fordi at jeg i en loading skjerm opplever bare at bildet flimrer når loading baren øker(altså bildet oppdaterer seg).

 

Har dette problemet i både Minecraft og Euro Truck Driver, men merkelig nok aldri hatt problemet verken i BF3, BF4 eller Total War Rome 2.

 

Har "alltid" hatt problemet. Har riktignok funnet en løsning som funker som en midlertidig "fix" i Euro Truck driver. Denne er at jeg endrer på grafikk-settings(for eksempel fra high til ultra). Samtidig tror jeg ikke det har noe med grafikk settings å gjøre da jeg bare kan endre tilbake til den originale settingen like etterpå, og problemet er da løst. I alle fall til neste gang jeg åpner spillet.

 

Her er spesifiksjonene på PCen min:

GTX 770 driver 331.65

Intel Core i5 4670k

8 gb ram

Windows 8.1

 

 

Siden jeg spiller på en tv-skjerm, som jeg mistenker bare er HD-tv og ikke Full HD, er jeg tvunget til i de fleste spill å spille i 1768x992 slik at jeg kan se "hele skjermen". I 1920x1080 ser jeg nemlig ikke hele skjermen på tven min. Litt kjipt, men som student får det holde.

 

 

Håper noen har gode råd til meg, setter pris på alt. Hvis du lurer på noe, bare spørr, så skal jeg svare så godt jeg kan! :)

 

Edit: merk at jeg ikke merker noe til dette utenom i noen spill. Skrivebord og nettlesere funker strålende. Også Youtube og Netlfix i fullskjerm funker strålende!

Endret av Hansy93
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

TV'en er Full HD 1080p, kan altså kjøre i 1920x1080, så du burde kunne se alt på skjermen. Som nevnt, du har ikke en zoom funksjon aktivert?

 

At det flimrer kan ha med fps å gjøre, men er ikke sikker. Altså at spill og TV kjører på forskjellige Hz. TV'en har noe som heter "Klar bevegelseshastighet 50" hva nå det måtte bety.

Endret av Chavalito
Lenke til kommentar

Fant ut hva feilen var nå. Siden jeg ikke hadde skjermen i 1080p til vanlig så var det det som foresaket flimringen. Alt fungerer nå! :):)

 

 

Men dette skaper jo et nytt problem for meg. Skjermen min skal jo være full-hd, men jeg ser av en eller annen grunn ikke hele skjermen. Mangler ca en halv "start-linje" på alle kanter. Har forsøkt å endre på oppløsning, zoom og liknende, men finner ingen løsning. Det endrer bare utseende, men ikke hvordan jeg ser skrivebordet. Mangler uansett hva jeg gjør den halve "start-linjen" på alle kanter.

 

Noen med et godt forslag til hva jeg kan gjøre for å fikse dette?

 

Edit: Når jeg endrer oppløsning til en lavere en ser jeg selvfølgelig hele skjermen, men da får jeg jo dette flimreproblemet igjen.

Endret av Hansy93
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...