Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

adsl kvota blir brukt opp


Anbefalte innlegg

Hei har telenor sin adsl med 1gb kvote per måned. Men er d noen som vet om det blir brukt av kvota når man surfer vanlig på sider , altså ikke laster noe ned som f.e.k.s mp3.

 

Har router som gjør at adsl en er oppkobla kontinuerlig og da er d jo uheldig vist kvota blir brukt opp når man ikke surfer engang :cry: vis dette er tilfelle da. :shrug:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Hei har telenor sin adsl med 1gb kvote per måned. Men er d noen som vet om det blir brukt av kvota når man surfer vanlig på sider , altså ikke laster noe ned som f.e.k.s mp3.  

 

Har router som gjør at adsl en er oppkobla kontinuerlig og da er d jo uheldig vist kvota blir brukt opp når man ikke surfer engang :cry:  vis dette er tilfelle da. :shrug:

 

Surfing er jo nedlasting i og med du henter tekst og bilder.

Du bruker jo ikke noe av kvoten om du er oppkoblet og ikke utnytter linja.

Lenke til kommentar

Dette varierer meget fra person til person. Det spørs jo hvor mye en surfer, altså hvor mange sider en henter.

Som et eksempel er en nyhetsartikkel på VG rundt 80kb vil jeg tro (alt etter hva og hvor mye reklame) så kan du vel forsåvidt regne ut selv.

Er du innom sider med mye grafikk og andre større elementer som må lastes, vil jo antall kb stige tilsvarende.

Å se en internettside er på en måte det samme som å laste ned en fil, bare at når du laster ned en internettside lagrer du den ikke på maskinen din. En side består av mange elementer som må lastes ned slik at du kan se dem på skjermen foran deg, altså vil dette bli med i den GB'en du har hos Telehor.

Hvorfor noen går med på et abbo med grense :roll: er en ting jeg ikke kan forstå, men det blir en helt annen sak.

Lenke til kommentar
nei, nei, lasting av sider gjelder ikke veit du. så det at du har nette kobla på hele tia har ikke noe å si. du går ikke over grensa hvis du ikke laster ned noe. den 1 gb grensa som du snakker om den regnes jo som 1 gb med nedlasting.

Er du helt sikker på dette? Hvordan kan noen kontollere om du ser en side i browseren din eller at du laster et element direkte (la oss si et bilde..)? Telehor reklamerer jo til og med at dette tilsvarer 50.000 e-post meldinger og 100.000 web-sider, eller no lignende.

Lenke til kommentar

Selvsagt bruker du av kvoten når du surfer. Telenor har ingen måte å diffrensiere mellom data du henter ned når du "surfer" og data du henter ned når du downloader (slik man tradisjonelt ser på "downloading").

 

Wil: Trodde du virkelig det var slik eller er du bare enda en av disse som svarer på ting de ikke har noen som helst oppfatning av hvordan fungerer? Hvis du bare svarte; vennligst slutt. Prøv heller å finne det virkelige svaret før du deltar med innspill, slike bastante påstander skader mer enn det tjener.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...