Jump to content

jin_X

Medlemmer
 • Content Count

  530
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

About jin_X

 • Birthday 11/23/1986
 1. Ok, takk. Da blir det ssd og win 8 en dag tenker jeg
 2. Noen som har testet windows 8 til denne? Hvordan er det med drivere da?
 3. Takk for tipset Prøvde en og en brikke som du sa og etter å ha testet en god stund fant jeg ut at kun 1 av mine 4 brikker fungerer. Da tipper jeg den siste også begynner å synge på siste verset. Så nå blir det nok nye minnebrikker.
 4. Hei, Har i noen uker opplevd å ikke få bilde på skjermen når jeg booter opp min stasjonære pc. I starten hendte det en gang iblant, slik at jeg kanskje måtte slå av og på pcen 3-4 ganger før jeg fikk bilde. Etter hvert måtte jeg kanskje boote 10 ganger før bilde kom, så til slutt lot jeg pcen stå i sleep når jeg ikke brukte den for å slippe å måtte boote så mange ganger. Men i går slo jeg den helt av og prøvde igjen. Har prøvd ganske mange boots nå, uten at bilde kommer. Jeg har også prøvd en annen skjerm og et annet skjermkort, men får akkurat samme problem. Hva kan være årsaken? Pcen ble kjøpt oktober 2007. Specs: HK - Gigabyte GA-P35C-DS3R, P35, Socket-775 CPU - Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHz 1333Mhz Disker - Samsung SpinPoint T166 400GB SATA2 / Corsair SSD Force Series 3, 90GB (Ny for en uke siden) Minne - 2 x Crucial DDR2 BallistiX PC6400 2048MB CL4 Strømforsyning - Fortron Source Blue Storm II 500W,Active Skjermkort - ZOTAC GeForce GTX 460 1GB PhysX CUDA (nytt august 2010) Skjerm - Samsung 20" LCD Syncmaster 206BW Black Operativsystem - Windows 7 64bit
 5. Da forstår jeg mer. Tusen takk for svar
 6. Takk for svar Den eneste forskjellen jeg kan se på disse diskene er Sandforce kontrolleren som på Corsair disken er SF-2200 og på OCZ disken er SF-2281. Har dette noe betydning? Bør jeg gå for OCZ disken siden denne tydeligvis har en nyere kontroller?
 7. Hei, Jeg har nå planer om å bytte ut min gamle hdd med en ssd disk og bruke denne som system disk. Jeg ser på disker i størrelsen 80-90GB og til en pris på rundt 1000kr. Jeg har et hovedkort som kun støtter sata-2, men siden sata-3 disker er bakoverkompatible er det vel like greit å kjøpe en sata-3 disk med tanke på fremtidige oppgraderinger? Jeg har funnet et par aktuelle disker på komplett.no og lurer da på om en av disse kan anbefales? Corsair SSD Force Series 3, 90GB OCZ SSD Agility 3 Series 2,5" 90GB
 8. Hei, Etter å ha sjekket litt rundt ser det ikke ut til at powerpoint har en egen innholdsfortegnelse funksjon. Men jeg har hørt at det kanskje finnes add-ins som gjør dette mulig. Det jeg er ute etter er en add-in som gjør at jeg kan lage en slide med innholdsfortegnelse og som oppdaterer seg automatisk hvis jeg setter inn en ny slide eller sletter en slide. Kan noen hjelpe meg?
 9. Hei! Har nå lenge sett på nytt skjermkort og har egentlig kommet frem til hva jeg skal kjøpe. Tenkte å bruke mellom 1500-2000kr og etter å ha lest mye rundt har jeg skjønt at GTX460 er det beste å gå for i den prisklassen. Ser på komplett.no at de nå har ZOTAC GeForce GTX 460 1GB PhysX CUDA på ukens tilbud(link). Finner vel ikke no billigere enn det der nå. Men over til det jeg egentlig lurer på. Fra før har jeg dette hovedkortet. Det har 1 stk PCI Express x16 spor. Skjermkortet derimot støtter PCI Express 2.0 x16. Kommer det til å ha mye å si på ytelsen til kortet, da det ikke får kjørt på PCI Express 2.0 x16? På forhånd, takk for alle svar.
 10. Vurderer selv Gigabyte Geforce GTX 460 OC 1GB fra Dustinhome. Fin pris på det. Eller så er Gainward GTX 460 1GB kortet på komplett også rimelig nå, men ser at et par stykker klager på støy. Noen som vet hvor mye støy det er på Gigabyte kortet? Går nok for det hvis ikke støyen er for ille.
 11. Har hatt maskinen min i snart 2 år uten problemer, men i går kveld begynte det. Nesten hver gang jeg starter opp nå blir skjermen ofte helt hvit og fryser før jeg kommer meg til innloggingen. Noen få ganger kommer jeg meg inn i sikkermodus, å da fungerer pcen greit. Fikk feilmelding i går kveld om at skjermdriveren kræsjet og ble gjenopprettet, så tenker det kan være noe med skjermkortet. Prøvde derfor å ta en oppdatering av driveren på dette i sikkermodus, men det hjalp dessverre ikke. Noen som har hatt lignende problemer? Jeg får vel nesten ta kontakt med Dell.
 12. Har gledet meg til dette spillet i noen år nå, så det blir utrolig bra når det kommer Dette blir definitivt årets spill for meg. Forventningene er sky høye, 1ern var jo helt konge. Så jeg håper ikke 2ern skuffer. Den som prøver får se
 13. Jeg har også fått meg ny disk som nå bruker FAT32, men vurderer selv å formatere til NTFS. Er det andre fordeler med NTFS enn det at man kan ha filer over 4GB ?
 14. Har fått et problem med HDMI utgangen på pcen min. Jeg har en XPS M1330 kjøpt i august 2008. Jeg har brukt HDMI utgangen mye for å koble til tven helt siden jeg kjøpte den, men i går fungerte det plutselig ikke lenger. Tidligere på dagen husker jeg å ha kjørt windows update, og der var det en oppdatering til skjermkortet mitt(Nvidia GeForce 8400M GS) som jeg lastet ned og installerte. Kan det være denne som har fucka det til? Noen som har opplevd det samme her? Og er det eventuelt noen som har noen tips på hva jeg kan gjøre for å få den til å fungere igjen?
×
×
 • Create New...