Gå til innhold

7 cops watch man die then in frenzied craze beat dead body


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

det som skjer ved 1:00 med karen i bilen har jeg sett med egne øyne i Norge bare langt verre, utenfor sandvika terminal ved utgangen ved det gatekjøkkenet husker ikke hva det heter.Og karen hadde HÅNDJERN på seg bak i bilen..

 

Folk skreik at politiet måtte slutte, da snakker vi eldre mennesker på vei til gjøremål ala 50-70år, samme politifolk så jeg på jobb i årene etter så skjedde ikke noe med dem,ikke at det overrasket meg..

 

De både slo, bruke kne spark og annen vold , karen hadde masse tydelig merker fikk jeg fortalt av folk som kjente han..Var ganske brutalt, og dette kommer fra meg som har sett ekstremt mye grov vold av type der folk aldri blir bra igjen..

 

Jeg skjønner at politiet må bruke makt om folk ikke etterkommer hva de sier, dette var en kar de hadde satt i bilen som satt i fred, han sparket ikke i vinduene eller slike ting..Men de var vel lei karen og han sa nok mye dritt til dem men det er spekulasjon fra min side, samt at de måtte løpe etter han en lang stund da han er rask som en mini Usain Bolt,hehe..

 

Også hørte jeg på cella en kar som fikk skikkelig juling når jeg var yngre, når jeg gikk forbi cella lå karen med blod overalt..

 

Dette er bare et par ting jeg har sett med egne øyne..

 

Folk lever i en ekstrem illusjon av at politiet i Norge er så utrolig bra, selvsagt minst 80% av betjenter hadde aldri gjort noe av det over, men det finnes alt for mange dårlig politibetjenter og dette kan vi takke sefo for samt Nye sefo for..

Lenke til kommentar

Selvsagt helt forferdelig, og noe som er viktig å stoppe. Men man kunne valgt en annen måte å belyse problemet på, enn en youtube-video med sentimentalsk musikk i bakgrunnen. Det blir for useriøst.

 

Vi kan ikke alle være statsvitere og lage offentlige utredninger. Folk får snakke det språket de kan. Og er det youtubisk så er det greit. Heller det enn at man ikke sier noe.

 

Geir :)

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...