Gå til innhold

Reparasjon av DC-inn på hovedkort


Anbefalte innlegg

Hei!



Tidligere i år sluttet PCen min (en Samsung 700z5c) å lade. Det viste seg at dette var på grunn av en støtskade den hadde fått, som gjorde at DC-inn på hovedkortet var skadet.



Et nytt hovedkort koster nesten like mye som en ny PC, så det synes jeg var uaktuelt. Derimot tenkte jeg at det må finnes noen personer der ute med litt seriøse lodde-skills som kanskje kunne tenke seg å gjøre jobben mot betaling (evt. gi meg noen pekepinner, og så kjøper jeg loddepenn selv og lar det stå til :p)



Er dette noe jeg burde prøve på selv, eller ville det vært smartere å funnet noen som har gjort slikt før? (Og hvis noen i Oslo-området skulle ønske å tjene litt kjappe penger på å gjøre dette, bare å si ifra! :-) )



Setter veldig stor pris på tips og råd! :-)


Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvordan har du tenkte å koble fra til PCen?
Er planen din å lodde på en ny plugg i begge ender enden av kabelen, eller har du tilfeldigvis en som passer som du har tenkt i enden.

 

Har ikke noe problem med å skru fra hverandre PCen og lodde den på via datareperasjonfirmaet mitt til en ganske lav pris (450kr), men skal man skaffe en ny lik plugg direkte på hovedkortet så vil man jo måtte bestille del fra utlandet, som igjen påvirker prisen. (Ps: er ikke i Oslo-området)

En alternativ måte er jo som "77679857" nevner, å bare lodde direkte på en kabel, som er mye lettere og raskere, men krever jo da at man har en form for kontakt i enden for å kunne koble fra og til strømadapteret. (er da som regel mulig å bare bruke en standard generisk man har liggende)

Endret av Andrull
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...