Gå til innhold

Min slanketur


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kyllingfilet og karbonadedeig er generelt sett for dyrt. Blir mest filet av svin - og kylling når det er på tilbud. Det og fisk. :)

 

Jeg synes ikke jeg trenger å kutte i appelsinjuicen enn så lenge jeg ikke går rundt sulten. Det er ikke noe annet jeg ser på som fristende å erstatte juicekaloriene med. :p

 

Vekta viste for øvrig 120,5 kg i dag. I og med at jeg har fått en vannblemme under den ene foten utgår turen i dag - begynner å bli presserende med mer egnet skotøy altså...

Lenke til kommentar

Vekta viste i dag ( i går faktisk) 120,1 kg.

 

Fikk ikke gått i går heller, begynte å gå, men etter en liten lengde merka jeg at foten ikke var helt enig, så bestemte meg for å gi den en dag til.

 

Oppdaga for øvrig at lapskaus var relativt kalorifattig middag, spesielt vegetarlapskaus. <3 NOM.

 

Finnes det et godt alternativ til fløte? Synes det er mye kalorier i det, men middag blir gjerne døvt uten...

Endret av Star Fox
Lenke til kommentar

Ikke for å være nedlatende, men dette virker halvhjertet. Lapskaus til middag når du er på diett? Lapskaus har null næring.

Maks 1500 kcal per dag for en stor person som deg går ikke i lengden, du kommer til å sprekke på grunn av sult og det ender opp i fråtsing.

 

Du bør sette deg i ernæring først. 58 prosent karbohydrater er altfor mye.

 

Kyllingfilet og karbonadedeig er ikke så dyrt som du skal ha det til. Sjekk ut diverse annonser hvis du vil finne de på tilbud. Når du tydeligvis har hatt råd til å dynke maten din med fløte, så har du råd til til dette. Alt har med PRIORITERINGER å gjøre.

 

Og et annet tips. Kast vekta og kjøp deg målebånd. Hvorfor? Om du har gått ned to kg, så trenger det ikke å være fett. Så lite proteiner som du har i kosten din er det med stor sannsynlighet du har gått ned to kg i muskler. Det er ikke noe å skryte av.

 

 

http://www.fitnessbloggen.no

 

Ta deg en tur på fitnessbloggen og lær dæg om kosthold og trening. Anbefaler deg også å opprette en bruker hvis det er noe du lurer på. De har svar på det meste.

 

Også synes jeg du bør ta til deg diverse tips folk kommer med for det virker som du avfeier de og det kommer du ingen vei med. Det er vel en grunn til at du opprettet denne tråden...for å få hjelp?

 

Jeg avslutter med å ønske deg lykke til, dette klarer du med nøye planlegging.

Lenke til kommentar

~~~~Takk for lykkeønskningen, men jeg føler meg mett på 1500 kcal og kommer ikke til å spise mer... men om ikke vekta roer seg ned litt tror jeg at jeg øker, for jeg var innstilt på 1 kg i uka...

 

Vekta viste i dag 119,7 kg. 10 km gjennomført, laksefilet og grønnsaker til middag. <3

PS: Min veggislapskaus er ikke næringsløs. :D

 

En frokost bestående av havreknekkebrød og røkt laks ga en fin kake:

2013-11-06.png

 

Bortsett fra leverpostei bruker jeg bare fiskepålegg på knekkebrødene. .v. Nomnom. ^~^

Endret av Star Fox
Lenke til kommentar

Du får kjøpt gnagsårplaster på de fleste matbutikker med godt utvalg. Hvorfor får du deg ikke ordentlige sko? Ikke bra for knær, hofte og rygg!

Har ikke råd. :( Måtte kjøpe en vinterjakke (ikke Canada Goose-dyr-jakke akkurat) forrige måned, og det klemte budsjettet for resten av halvåret. Ellers hadde jeg kjøpt sko rimelig brennkvikt! Har 500 kroner i uken til mat, husholdningsartikler, mobil og linser - så sko er veldig nedprioritert inntil videre. Får henta mine Nike-joggesko til jul i alle fall.

 

Får se etter gnagsårplaster i morgen. :) God balansetrening med Vans på glattisen i alle fall... har ikke falt en eneste gang enda. Haha.

Lenke til kommentar

Har ikke vært noen gåtur de to forrige dagene, men i dag ble det 12 km... i ordentlig drittvær. Snødde sidelengs. :X

 

Vekta viste 118,4 kg. Ellers er det ikke så mye å melde. Den ene dongeribuksa virker en anelse løsere enn vanlig... men vet ikke om det er placebo. Haha. :p

 

Har plutselig fått kronasjer til sko. Noen som har sko å anbefale som er gode å gå i (på vinterføre), og som ikke føles som Iron Boots fra Zelda?

Endret av Star Fox
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...