Gå til innhold

Dette tror vi Apple lanserer tirsdag kveld


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er det mulig for oss dødelige å se konferansen live? På Apple sine sider kanskje, typisk bare for iOS og Mac..?

 

Blir mest sannsynlig lagt ut av apple like etter konferansen er ferdig.

Men det kan være du klarer å fiske fram en link om du googler litt :)http://www.macrumors.com/ pleier hvertfall å ha lyd og tekst live.

Lenke til kommentar

Virker nesten litt for godt til å være sant at det skal lanseres såpass mye nytt, men halvparten av disse tingene lanseres vell neppe på selve konferansen men bare dukker opp på Apple Store etter konferansen er ferdig.

 

De starter vell med litt iOS 7.0 snakk, deretter kommer iPad (5) og iPad mini (2) lanseringen, kanskje med noe småsnakk om oppdatert Apple TV og oppdatert iLife og iWork for iOS i mellom. Deretter går praten videre over på OS X Mavericks som er ferdig og klar for nedlasting (gratis?) til type 100kr, med en mye fokus på Mac Pro som trolig er klar til bestilling senere på dagen med mulighet for en rask liten notis om at alle Mac produkter nå er oppdatert med Intel Haswell osv..

 

De tar seg umulig tid til å snakke om nye iPad modeller, OS X Mavericks, nye iLife og iWork for iOS, ny Apple TV, ta for seg alle nye Mac modeller med Intel Haswell og annet småsnacks i en og samme konferanse. Nye Apple skjermer er vell også rundt hjørnet etter alt snakket om 4K støtte på nye Mac Pro og det faktum at dagens skjermer begynner å bli litt utdaterte iforhold til designendringer iMac fikk ifjor.

Lenke til kommentar

Håper men tviler på at iPad får bedre batteri enn før. Spill blir mer og mer populært på iPad og det kommer mer og mer krevende spill til iPad.

Hvem hadde vel reagert om iPad hadde blitt noe tyngre og noe tykkere om batteriet hadde vært vesentlig bedre. Har nå iPad mini for de som vil ha noe lite og lett men litt større enn en telefon.

Endret av MysticoN
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...