Gå til innhold

PC skjerm som soveroms"TV"


Anbefalte innlegg

Hei,

 

Jeg har hengt min 27" philips LED pc skjerm på veggen(med hdmi), og har koblet på noen enkle pc høytalere, men dette fungerer svært dårlig for min del da det ikke er mulig å regulere lyden annet enn ved at jeg fysisk må bort å skru ned/opp/på.

 

Det jeg lurte på er om dere hadde noen anbefalinger til hvordan jeg kan på best mulig måte gjøre denne "dumme" pcskjermen om til en type "smarttv" hvor jeg slipper å gå opp av sengen for å skru på ting og tang.

 

Krav til en evt box: Må kunne regulere lyden med en fjernkontroll.

 

Slik jeg tenker er at en liten mediesenter box hadde vært midt i blinken.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Kommer jo veldig an på hva du skal bruke den til ,men hvis det er til surfing, Netflix og andre streamingtjenester så vil du jo klare deg med en slik en: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=794243. Tar nesten ikke plass og kan styres med denne: http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=780583

Alternativt så kan du gå for Apple tv, der følger fjernkontroll med

 

Android alternativet vil ha større muligheter for tilpassing enn eple maskinen, men det er jo smak og behag.

Endret av qtek
Lenke til kommentar

Per dags dato har jeg apple tv koblet på, men det fungerer ikke så bra da jeg ikke kan regulere volumet gjennom den.

 

Begynner å tenke at det kan være digg med noe som streamer Netflix osv, men også gir meg tilgang til å se nrk nett-tv (snart skisport sesong på tv nå :)) Så en slags minipc/android pc hadde vært konge. Gitt at den kan kontrollere lyden, det er et stort poeng.

 

(har blant annet chromecast, ps3, apple tv, raspberry PI osv hjemme som evt kan benytes om nødvendig..helst ikke ps3 da den passer best i stua :))

Lenke til kommentar

Den Android saken jeg linket til kan du justere lyden på med den fjernkontrollen/tastaturet jeg linket til, har en tilsvarende selv som brukes veldig lite men de gangene den blir brukt så funker den helt greit.

Nrk nett tv fungerer bra på denne boksen.

 

Ser du skriver at du har Chromecast, hvordan fungerer denne, er du fornøyd med den?

Lenke til kommentar

Chromecast har veldig stort potensiale, og det at du kan sende en film direkte til tven uten at den trenger å være på liker jeg godt. Når du sender en f.eks youtube video til chromecasten så skrur den også på tven og bytter til riktig inngang. Gleder meg til det blir litt flere apps, da blir den helt nydelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...