Jump to content

-=Petter=-

Medlemmer
 • Content Count

  1185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

48 :)

Recent Profile Visitors

8277 profile views
 1. Ikke veldig stor erfaring selv, men vet at ikke alle routere har støtte for å gjøre vlan innstillinger og slikt for WAN porten.
 2. Enig med Tordenflesk her, ut i fra bildet må du nok endre på WAN siden og ikke LAN siden.
 3. Er ikke poenget med åpen koda at hvem som helst kan bruke den?
 4. Skal du ikke bruke den som Tuner, hadde jeg nok gått Shield. Bruker det selv til det meste.
 5. Ble aldri oneplace på meg, og blir ikke. Sagt opp hele CD, for rett og slett dårlig service.
 6. Her blir det fiber bare den blir operativ. Men kunne gjerne fungert frem til da.
 7. Vurderer å prøve igjen. Men pr nå prøver jeg å finne ut hvorfor min hastighet er svært dårlig blitt. Hjelper ikke med restart av router, eller antenne. Holder maks 30 min før den detter ned i hastighet igjen. Får vel i snitt kanskje 5, betaler 25. Ikke helt verdt pengene sine.
 8. Vil beholde vipps som betalingsløsning. Ikke enkelt å flytte de "gamle" over på nye systemer.
 9. VippsGo er ikke gratis, de tar faktisk 2.25% på all omsetning. De har jo ingen løsning fra og med 1. Desember. ? Derfor jeg da spør her
 10. Hei Er med å drifter en hundepark. Der bruker vi VippsGo butikk del, der vi har lagt inn det vi selger. Vi selger uten fortjeneste, derfor har VippsGo vært genialt, da det ikke har kostet noe, annet en de magiske 2.25% som dem selvfølgelig skal ha. Er det noen som har forslag til en gratis tjeneste vi kan gå over til, men som fortsatt kan betales med Vipps, eller noe annen løsning? Setter pris på all hjelp. Petter
 11. Hei Da har mitt plutselig falt ut, med en gang jeg da setter tilbake orginal router fungerer det. Andre som har vært borti at dem blokkerer annet enn sitt eget utstyr? Bridge på denne orginal fungerer jo ikke. Så virker som om dem sperrer linja, hvis man ikke bruker dems original utstyr. Noen andre som har vært borti dette?
 12. Ikke testet, men vil tro det ikke er mye annet som slår uteantennen på signalkvalitet. Og mener det er lokasjonslåst.
 13. Meget spesielt, husk å kreve avslag på mnd prisen da. Vet ikke om dette er likt, du må nesten sammenlikne. https://www.komplett.no/product/1154560/datautstyr/nettverk/tilbehoer/ubiquiti-poe-24-30w-poe-injector?gclsrc=aw.ds&&gclid=CjwKCAjw1K75BRAEEiwAd41h1L8gChu80ygZ6zKd827PiL6x2K_eTb7zgRoJsjQr3f2TefZlm0W21BoCZgoQAvD_BwE
 14. @HKRoed Tenkte du på strømadapter? Det er bare for dem å sende deg nytt, uten det fungerer jo ikke antennen. Så sant du ikke har noe liggende med samme watt/volt etc da?
×
×
 • Create New...