Gå til innhold

Grand Theft Auto V: Forhåndsbestilling og leveringstidspunkt


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Forhåndsbestilte GTA V på Komplett. Det sto klart og tydelig at de skulle sende spillet den 13. september. Det står også på bestillingsordren at de har reservert ett eksemplar av spillet til meg.

Nå er klokka 21:13, og de har enda ikke sendt pakken! Dette irriterer meg stort. Hadde store forhåpninger om å få spillet på mandag. Har til og med fått byttet vakt med noen på jobb, slik at jeg har fri den dagen!

 

Vil også nevne at en venn av meg fikk melding fra Komplett rundt kl. 13:00 i dag om at pakken med GTA V var sendt.

Fikk melding kl 08 i dag at spillet var sendt :))

Lenke til kommentar

 

Tips: Hvis det ikke ligger i postkassen på Tirsdag stikker du ned på Elkjøp eller lignende og kjøper det der. Når du får spillet du forhåndsbestilte benytter du angrefristen.

 

Blir muligens litt vanskelig. Når man bor i ei bygd med 1100 innbyggere og med hele to matbutikker, kan det bli litt vanskelig.

Får se om jeg får tatt en tur inn til nærmeste by på tirsdag.

Lenke til kommentar

Har fortsatt ikke fått det en gang. Og når mange har fått det i dag og ikke jeg føler jeg at eg nå får den 1 dag senere enn de som har fått statusen sendt i dag. Min er fortsatt under behandling!

 

Samme med ordren min også. Bestilte hos Elkjøp i Juni.

 

Angrer litt på at jeg ikke kjøpte på PSN i stedet, men jeg så det som viktig å ha en fysisk kopi. Hvorfor det var så viktig da, forstår jeg ikke i dag :p

Lenke til kommentar

 

Så jeg vil få spillet på onsdag / torsdag med andre ord?

Det er lenge å vente det! :hm:

Bor du i Nord-norge eller noe sånt? Bor selv i Oslo, og om de sender på mandag får jeg dagen etter. Tror de fleste nettbutikkene har en spesialordning hvor de sender ut på lørdag slik at dere lenger nord også har det. Står litt mer info om dette et par sider tilbake i tråden forresten. :-)

 

 

Om du bor i Oslo og jeg får spillet i morgen så skal du få det. Jeg skal ha det til PS3, så må uansett vente til Tirsdag til jeg får spilt.

 

Herlig ! Har sendt deg PM :)

Lenke til kommentar

Fikk en mail fra Elkjøp nå med kvittering for kjøpet. Den har vel pleid å komme sammen med en sendingsbekreftelse tidligere, men den gjorde ikke det nå. Håper det ble sendt i dag eller i morgen, det vil jo ta minst et par dager for C.E.

 

Har ikke fått det en gang jeg.... jesus christ.

 

 

Ordre under behandling
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...