Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 3 tråden


Mr Pepe

  

202 stemmer

  1. 1. Skal du ha deg Note 3 ?

    • Ja
      154
    • Nei
      48


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

De øreproppene som fulgte med var jo flotte en hel sykkeltur. Altså det vil si volum og svare knappene. Jeg mener var på sykkeltur og fikk 3 telefoner som jeg svarte med knappen på ledningene og tenkte dette funka smurt.

 

Neste dag når jeg var ute å syklet trykket jeg sikkert 10 ganger før jeg måtte dra frem mobilen ut av rumpetaska og svare manuelt.

 

Noen andre som har opplevd det samme? Skulle vel tro at at de knappene skulle virke mere enn 24 timer?

Kan jo hende de bare virket 1 time også, for vet jo ikke om de sluttet og virke etter siste samtalen jeg hadde.

 

Får ikke justert volum på musikken engang så noe rart er det,,,

 

Håper bare at det er en innstilning et eller annet sted jeg ikke vet om, så HJELP meg :)

Lenke til kommentar

Selv om du velger at den ikke skal spørre igjen?

Du mener når du får valget om du vil launche TW eller en annen launcher, sant?

Reset preferences I alle launcherne dine, inkludert TW, så kanskje det holder seg som valgt etter du velger at den ikke skal spørre igjen.

Lenke til kommentar

Har ikke gjort en ting med telefonen annet enn å rydde opp ut fra butikk slik telefonen er levert. Ellers helt orginal. Ikke noe root eller custom rom.

 

Men fikk tips om at en eller flere apper kunne lage problemet. Desverre sjekket jeg ikke hvilke det var, men problemet forsvant etter jeg slettet Candy Crush, Zedge og noen andre apper :)

Lenke til kommentar

Hm note har fått et nytt problem... Oppdatert den til 4.4.2 og nå har jeg bare lese rettigheter til minnekortet :-( noen som har lignende erfaringer?

 

Ja opptil flere ganger har også "løst ut" kortet uten hell. Får ta det på pc Backup-reformat (på mobilen) så føre filene tilbake. Tungvindt løsning... :-(

problemet er løst!

I android 4.4.2 er det en sikkerhets ting dette at du ikke får skrevet til minnekortet fra mange apper, dette er gjort i beste hensikt.

 

Løsning er og bruke den innebygde filebehandleren, mange apper som er oppdatert etter 4.4.2 har innebygd tilgang til ext card, så det er bare et lite problem når man vet om det. Regner med at flere apper får godkjenning etterhvert. Så skal du laste noe ned fra Internett eller lan så lagre det på telefonene og overfør det til ext card etterpå.

Lenke til kommentar

Har hatt samme problemet med battery drain som endel andre har rapportert. For meg virker det som om mobilen ikke kobler seg ordentlig av det mobile datanettet når den går i deep sleep for når jeg slår av mobilt datanett og bare bruker wireless så er batteritida som forventet(2dager++).

Lenke til kommentar

Hei!

Vurderer denne som ny jobbtlf og lurer på om mange har spesielle problem med den? Sett litt i tråden med div småting, men har noen problem med unormalt dårlig batteritid? dårlig samtalekvalitet, trådløst eller mobildekning som detter ut i hytt og pine?

Valget står mellom denne og Z2, men i tråden om den er det mykje feil med telefonene....

Lenke til kommentar

Jeg har null problemer med min note3. Forumtråder er alltid fulle av problemer og klaging, ingen som poster "alt er vel, rapporterer tilbake om en uke" liksom.

 

Dette. På ett slikt forum vil de som har problemer klage som pokker og gi deg inntrykk av at det er masse problemer med alle telefoner. Vi som ikkje opplever noen problemer sier nesten aldri noe.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Regna med det! Z2 har eg derimot sett har store problemer, noe som går igjen over store utlandske forum, Note 3 derimot har det ikkje vært i nærheten av like mykje syting og klaging over. Så valget er enkelt! Låg litt i korta også da eg har Note 2 idag! Alltid kjipt å gå NED i skjermstørrelse, hehe!

 

Forresten eg som har brukeren "pc_racing12". Etter diskusjon.no starta med mailpålogging istedenfor brukernamn fant eg plutselig ut eg hadde to brukere....hehe!

Lenke til kommentar

Har aldri hatt en enhet jeg har vært mer fornøyd med enn note3, av Lumia 920, s4, s3, n9, n900, osv.

 

Bare bruk som pcspeiling, video, nettbrowsing, etc er fantastisk på skjermen, og jeg bruker pennen flittig mens jeg øvet opp japansken.

 

Very nais.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...